Vlagyimir Putyin elárulta, hogy a szocialista ikon, Fidel Castro tanácsai segítettek abban, hogy ne aggódjon a belső köréből származó merénylet miatt.

Vlagyimir Putyin népszerűsége jelenleg történelmi mélyponton lehet bel- és nemzetközi viszonylatban – de diktátor egyelőre nem aggódik a bérgyilkosok miatt, írja a Daily Star.

Már többször pletykálták, hogy egyesek az orosz elnök leváltásán gondolkodnak. Mivel lemondani nem fog, ezért még az is elképzelhető, hogy valaki megpróbálja meggyilkolni. Egy vállalkozó vérdíjat is tűzött Putyin fejére. 

Az orosz elnök azonban már nem aggódik egy merényletkísérlet miatt, hiszen megfogadta Fidel Castro tanácsát, aki azt mondta neki, az egyetlen oka, hogy még él, az az, hogy személyesen gondoskodik a biztonságáról. 

Mindig egy csapat felfegyverzett testőr áll körülötte, és még egy páncélautós kíséret is a közelben van, amikor nyilvános helyen kell lennie.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.