Egy elmélet szerint az oroszok gazdagabbak lennének, ha Vlagyimir Putyin sosem került volna hatalomra.

What If Show egy a közösségi médiában futó műsor, melynek lényege, hogy elméleteket gyártanak arról, hogy mi történt volna, ha bizonyos történelmi események nem úgy történtek volna, ahogy. Most arról készítettek gondolatkísérletet, mi történt volna, ha Vlagyimir Putyin nem került volna hatalomra, írjaDailyStar.

A What If Show házigazdája azt állítja, hogy ha a Kreml vezetője nem összpontosított volna ennyire hadserege erejének növelésére, országa jobban kereskedhetett volna az orosz faanyaggal, és növelhette volna az oktatás finanszírozását.

Oroszország talán a NATO része lett volna ahelyett, hogy a hadseregbe pumpaná azt a pénzt, ahogyan az Putyin parancsára történt.

“Oroszország több infrastrukturális, lakhatási és oktatási beruházást hajthatott volna végre, megnyithatta volna az erdőtartalékokat, és globális keresletet teremthetett volna az orosz fűrészáru iránt.”

A kommentelőkből vegyes érzelmeket váltott ki az elmélet, egy felhasználó azt írta: “Tehát alapvetően minden jobb lett volna”, míg egy másik úgy gondolja, “Ő a történelem legjobb elnöke”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk