Vlagyimir Putyint és családját nagy légelhárító rendszerrel "védik" a titkos erdei palotájában az ukrán támadások ellen.

Az Agentstvo Novosti független orosz hírügynökség szerint a palota magában foglal egy “Putyin és rokonai számára felállított személyes rakétavetőt”, míg a képeken egy Pantsir-S1 légvédelmi rendszer látható, amelyet az elnöki búvóhely közelében, a novgorodi régióban, a Valdainál telepítettek, írja a DailyStar.

A jelentés szerint három katona folyamatosan készenlétben van, és hogy: „Ezek a légvédelmi rendszerek megvédik Vlagyimir Putyin elnököt és családját egy esetleges ukrán csapástól.

Az orosz elnök állítólagos szeretője, a 39 éves Alina Kabaeva köztudottan kedveli erdei otthonukat, és a párnak állítólag közös családja van, amelyet titokban tartanak Oroszország többi része előtt.

Vlagyimir Putyin Palotaja Legvedelmi Rendszer Paranoia Valdai Rezidencia

A bebörtönzött ellenzéki vezető, Alekszej Navalnij csapata azt állította, hogy a Valdai palotában van egy “személyes szépségszalon” egy kozmetikus rendelő, valamint egy fogorvos is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.