Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a svájci Davosban tartott Világgazdasági Fórumon kérdőjelezte meg, hogy Vlagyimir Putyin életben van-e még.

Volodimir Zelenszkij sürgette szövetségeseit, hogy küldjenek több fegyvert Ukrajnának, a béketárgyalások lehetőségéről és a Kijev közelében történt helikopterszerencsétlenségről is beszélt, amelynek felelősének nem nevezték meg Oroszországot, bár hozzátette, ,háborús időkben nincsenek véletlen balesetek”, írjaBlikk.

A béketárgyalásokkal kapcsolatban az orosz elnökről is nyilatkozott. 

Nem értem, hogy kivel beszéljek. Nem vagyok biztos benne, hogy Vlagyimir Putyin életben van még. Nem vagyok benne biztos, hogy még mindig él, vagy ő hozza-e a döntéseket

– jelentette ki az ukrán elnök. Arra jelenleg nincsen bizonyíték, hogy Vlagyimir Putyin valóban elhunyt volna, de időről időre felröppennek ezzel kapcsolatos pletykák. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.