Követem Közélet A VOLT Fesztivál szervezője reagált noÁr bojkottjára, és kiderült,...

A VOLT Fesztivál szervezője reagált noÁr bojkottjára, és kiderült, hogy a Balaton Sound is hangos lesz Orbán beszédétől

Promóció

A napokban ment körbe a magyar sajtóban, hogy Orbán Viktor beszédét a VOLT Fesztiválon, 7-8 percenként levetítetik. A Sziget Zrt. vezetője, Kádár Tamás reagált az ügyre, aki elmondta, a Balaton Soundon is “előzenekar” lesz a magyar miniszterelnök.

Promóció
- Advertisement -

Mint beszámoltunk róla, a VOLT Fesztiválon Orbán Viktor hírhedt beszédére lehet csapatni. Hét-nyolc percenként vetítik le a szovjet csapatok kivonulását követelő magyar miniszterelnök spotját.

Balaton Sound, 2018 / Fotó: A Fesztivál hivatalos Facebook-oldala

Molnár Áron, ismertebb nevén noÁr felemelte a szavát a történtek után. Mint mondta videójában, bojkottra hívja az előadókat. Elfogadhatatlannak tartja, mint mondta, hogy Orbán Viktor legyen az “előzenekar” egy zenei fesztiválon.

noÁr bojkottot hirdet a VOLT Fesztiválon megjelenő Orbán Viktor-beszéd miatt

A VOLT Fesztiválon 2019-ben megemlékeznek a rendszerváltás 30. évfordulójára. Ennek értelmében Orbán Viktor magyar miniszterelnök hírhedt beszéde 7-8 perces spotokban hallható és látható a fesztiválon. Harminc éves a rendszerváltás, és erről a VOLT Fesztiválon is megemlékeznek. Orbán Viktor magyar miniszterelnök híres, Nagy Imre temetésén elmondott beszédét adják le óriáskivetítőn 7-8 percenként.

Vető Viktória, a Sziget Zrt. sajtófőnöke az Index kérdésére elmondta, “megállapodásuk van a Terror Házával a 30 évvel ezelőtti eseményekre.” Ennek tudható be, hogy a soproni fesztiválon állami spotok is hallhatók.

A sajtófőnök után Kádár Tamás, a Sziget Zrt. vezetője is megszólalt az ügyben. Mint elmondta a HVG-nek, szerinte kicsit eltúlzottak a reakciók a videó miatt. Hozzátette, nem gondolja, hogy bárkit meggátolna a spot abban, hogy bulizzon.

A Terror Háza Múzeummal van egy együttműködésünk, különböző felületeken mi is kommunikáljuk a rendszerváltás 30. évfordulóját, ez a videó az egyik eleme ennek. Nyilván relatíve kevés beleszólásunk van abba, milyen reklámfilmet készítenek, nem tudjuk cenzúrázni őket, ahogy ők sem minket. De nem érzem ezt annyira vészesnek

– jegyezte meg Kádár.

Orbán Viktor híres beszéde óriáskivetítőn hallható a VOLT Fesztiválon

Harminc éves a rendszerváltás, és erről a VOLT Fesztiválon is megemlékeznek. Orbán Viktor magyar miniszterelnök híres, Nagy Imre temetésén elmondott beszédét adják le óriáskivetítőn 7-8 percenként. (Egyik legjobb fiatalkori fotóját itt tekintheted meg.) Bár fontos megjegyezni, hogy nem rajta múlott a szovjet csapatok kivonulása, amit követelt a beszédében.

Noár bojkottjára azt mondta, ez szíve joga. A válaszából kiderült, hogy a Balaton Sound is hangos lesz a spottól, levetítik a reklámfilmet. Megjegyezte, hogy a Sziget Fesztiválon már nem lesz hallható és látható, egy fotókiállítást terveznek a rendszerváltás évfordulójára emlékezve.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3