Wes Anderson filmrendezőt A Grand Budapest Hotel, a Kutyák szigete, A fantasztikus Róka úr című filmekről és sajátos, szinte már abszurd stílusáról ismerjük. Következő filmje, a The French Dispatch Timothée Chalamet főszereplésével készül.

Nem lesz 4 órás az új Wes Anderson-film

Korábban, az IMDb adatai szerint felmerült az a pletyka, hogy Wes Anderson új mozija 241 perces hosszúságúra rúg majd. Ezzel a rendező leghosszabb filmje lenne az alkotás.

Timotheé Chalamet
Timothée Chalamet A Főszereplője Wes Anderson Új Filmjének/ Fotó: Tim Walker

A film forgalmazója, a Fox Searchlight hamar lehűtötte a kedélyeket. A stúdió bejelentette, hogy a romantikus-vígjáték „csupán” 108 perc játékidejű lesz, a 4 órás gigahossz helyett, írja a Dazeddigital.

Timothée Chalamet fogja játszani Bob Dylant az életrajzi filmjében

Miközben a közönség még mindig nem tért magához Greta Gerwig Oscar-gyanús feldolgozásában, a Kisasszonyokban nyújtott alakításától Laurie, a lelkizős fiatalember szerepében, Timothée Chalamet máris bejelentkezett egy újabb, a rajongók számára nagyon ígéretesnek tűnő szerepre. Ő fogja játszani ugyanis Bob Dylan t a felejthetetlen zenészről szóló életrajzi – milyen meglepő!

A film körüli hype-ot növelte egy, az Amazonra felkerült szinopszis is, amelyet szintén nem kell komolyan venni a stúdió szerint, mert az nem hivatalos.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Sztárparádé lesz a The French Dispatch

A film egy kitalált, huszadik századi francia városban játszódik, és a The Fench Dispatch magazinban megjelent történeteket eleveníti meg. A történet hőse egy amerikai újságíró, aki Franciaországban megalapítja saját magazinját. Rajta keresztül ismerhetjük meg, milyen nehézségekkel kell megküzdenie a publicistáknak, hogy úgy írhassanak, ahogy szeretnének.

French Dispatch
A The French Dispatch Franciaországi Forgatása / Fotó: Fox

A film kapcsán az is felmerült, hogy fekete-fehér lesz és animációs technikát alkalmaznak benne. A stúdió azonban nem erősítette meg ezeket az állításokat.

Wes Large
Wes Anderson Filmrendező

Az viszont biztos, hogy Wes Anderson új filmje, A Grand Budapest Hotelhez hasonlóan, igazi sztárparádé lesz. Többek között Saoirse Ronan, Willem Dafoe, Bill Murray, Kate Winslet és a Tarantino-filmekkel világhírűvé vált Christoph Waltz neve is felkerül a stáblistára.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet