Woody Harrelson főgonoszként tér vissza a Tom Hardy főszereplésével készülő Venom 2-ben, írja a Joblo.

Woody Harrelson már a Venom első felvonásában is megmutatta magát, mint a sorozatgyilkos Cletus Kasady, igaz csak a stáblista alatt látható rövidke jelenetben. A Marvel Comics világában is szerepelt már a karakter, mint Carnage, aki szimbiótaként Venom egyik ellenségévé válik, tehát számítani lehetett a megjelenésére a Venom 2-ben.

Woody Harrelson Venom 2
Woody Harrelson Többször Alakított Már Pszichopatát, Venom 2-Ben Is Az Lesz / Fotó: Syfy

A hírt, miszerint Woody Harrelson visszatér a Venom 2-ben mint Cletus Kasady, a film operatőre, Robert Richardson is megerősítette. Richardson olyan rendezőkkel dolgozott együtt korábban, mint Quentin Tarantino, Martin Scorsese, valamint Oliver Stone, akikkel a Becstelen Brigantyk, az Aviátor illetve a JFK – A nyitott dosszié filmeket forgatta közösen.

A Venom 2 képi világára tehát biztosan senki sem fog panaszkodni, hiszen Robert Richardson munkásságát már három Oscar-díjjal és hat jelöléssel ismerte el a filmes szakma.

Korábban Ő is esélyes volt a Ben Affleck nevével fémjelzett Batman-film fényképezésére, de Andy Serkis rendező felkérésének eleget téve a Venom 2 lesz az első munkája a képregényfilmek világában.

Venom 2 Tom Hardy Visszatér
Venom / Kép: Alphacoders

A Venom 2-ben természetes visszatér Tom Hardy mellett a kedvesét alakító Michelle Williams is. Woody Harrelsont még az első Venom-film rendezője, Ruben Fleischer választotta ki Cletus Kasady szerepére, a Született gyilkosok című filmben nyújtott alakítása alapján.

Tom Hardy nem csak szereplőként vesz részt a Venom folytatásában

Hivatalosan is megerősítették, hogy a Maugli rendezője és A Gyűrűk ura színésze, Andy Serkis rendezi Tom Hardy főszereplésével a Venom 2-t idén ősszel. Serkis azt is elárulta, hogy Hardy-t bevonták a második film írásának folyamatába is. „Tom nagyon is benne volt az új történet megírásban Kelly Marcel forgatókönyvíróval.

Aki lemaradt volna Cletus Kasady bemutatkozásáról a Venomban, az megnézheti az alábbi YouTube-videóban:

Venom / Carnage Scene (Woody Harrelson as Cletus Kasady)

Carnage Scene (Woody Harrelson as Cletus Kasady). Scene from movie: “Venom” (2018). Like & Subscribe! * Original title: “Venom” * Release date: October 2, 20…

A Venom 2-ig még sokat kell aludni, hiszen 2020 októberében kerül a mozikba.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet