Keresztes Ildikó és Vanek Andor után Miklósa Erika és Zdroba Patrik is duettezett az X-Faktor 2019-es idényének 4. élő adásában.

Keresztes Ildikó és Vanek Andor után Miklósa Erika világhírű operaénekes és Zdroba Patrik duettezett az X-Faktor 2019-es idényének 4. élő adásában.

X Faktor 2019 4 Élő Adás Duettek Miklósa Erika Zdroba Patrik
Az X-Faktor 2019-Es Idényének 4. Élő Adásában Miklósa Erika És Zdroba Patrik Duettezett, December 7. / Fotó: Rtl Klub

Mint korábban beszámoltunk róla, nem csak szabályt változtattak a 4. élő adásban, hanem értesüléseinkre hivatkozva hírt adunk, kikkel duetteznek a versenyzők.

Az X-Faktor 4. élő adásában is szabályt változtatnak

Az X-Faktor 2019-es idénye lassan a végéhez közeledik. A harmadik élő adásban Burai Renátó és Bagdi Enikő búcsúzott. (A múlt heti adásról ebben és ebben a cikkben írtunk részletesen.) A mentorok közül már csak ByeAlex és Gáspár Laci mentoráljai vannak versenyben.

Mint írtuk, az első duettnél Keresztes Ildikó és Vanek Andor produkcióját állva tapsolta meg az X-Faktor közönsége.

Vanek Andor és Keresztes Ildikó duettjét állva tapsolta meg az X-Faktor közönsége

Az X-Faktor 4. élő adásában duetteket hallgathatnak a tévénézők és a jelenlévők. Vanek Andor és Keresztes Ildikó produkciója annyira ámulatba ejtő volt, hogy állva tapsoltak. x faktor 2019 duettek x faktor 2019 4 élő adás, x faktor 2019 kiesők, vanek andor x faktor

Őket követte Zdroba Patrik és Miklósa Erika világhírű operaénekes.

“Nem tojtál be, én biztos izgultam volna” – értékelte Zdroba Patrikot Miklósa. Az operaénekes szerint a versenyző jól feladta a leckét azzal, hogy őt választotta duett-partneréül, ráadásul egy klasszikus értékű dalt hozott a versenybe Lara Fabian Carusojával.

“Kiestél, visszajöttél, és ma este te voltál a legjobb” – dicsérte Patrikot Puskás Peti. “Monumentális produkció volt. Megállt az idő a stúdióban, eszméletlen hatással voltatok rám” – folytatta Dallos Bogi.

“Most rajtam a sor, hogy neked is nagyon megköszönjem” – mondta saját mentoráltjának Gáspár Laci. Hozzátette, rá nagyon nagy hatással volt ez az egy hét, amikor látta őket együtt gyakorolni. “A zene csodája volt, ami újra megfogott.

Akárcsak Vanek Andor és Keresztes Ildikó duettjét, Miklósa Erikáékat is felállva ünnepelte mind a négy mentor és a stúdió teljes közönsége.

A produkció:

Az értékelés:

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet