Elstartolt az X-Faktor 2019-es szériájának döntője. Ma kiderül, ki nyeri a tehetségkutatót. Vanek Andor a fináléban írt egy saját dalt – életében először –, ezt tárta a közönség és a mentorok elé.

Az X-Faktor 2019-es idénye a végéhez közeledik. A döntőben Vanek Andor, Ruszó Tibor és Zdroba Patrik maradt versenyben. Cikkünkben Vanek Andor produkcióját mutatjuk be.

X Faktor 2019 Döntő Kiesett Vanek Andor
Vanek Andor, Az X-Faktor 2019-Es Elődöntőjében, December 7. / Fotó: Rtl Klub

A versenyző első saját és az LGT Álomarcú lány dalát mutatta be a mentoroknak és a közönségnek.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Úgy érzem magam, mint egy díjátadón. Büszkék lehetünk, hogy ez itt történt meg, az X-Faktorban[/perfectpullquote]

–  mondta Vanek előadása után Puskás Peti. “Szeretnek titeket, mi is szeretjük ezt az évadot. Ünneplünk” – értékelte ByeAlex. Külön megköszönte Andornak, hogy megmozdult, megfogadva a koreográfus szavait. Rajta kívül Somogyvári Daninak, a zongoristának mondott még köszönetet a számért.

Vanek Andor és Keresztes Ildikó duettjét állva tapsolta meg az X-Faktor közönsége

Az X-Faktor 4. élő adásában duetteket hallgathatnak a tévénézők és a jelenlévők. Vanek Andor és Keresztes Ildikó produkciója annyira ámulatba ejtő volt, hogy állva tapsoltak. x faktor 2019 duettek x faktor 2019 4 élő adás, x faktor 2019 kiesők, vanek andor x faktor

“Igazi sztár lettél, egy brutálisan jó első saját dallal” – lelkesedett Dallos Bogi.

A versenyző első produkciója egyébként megosztotta a zsűrit. Gáspár Laci hiányolt belőle valami pluszt, és emiatt nagy vitába keveredett ByeAlex-szel. A saját szám viszont kimondottan tetszett neki is.

“Ez volt az első bulizósabb dal, nagyon jól éreztem magam, iszonyatosan élveztem” – árulta el a versenyző a saját dala kapcsán.

Vanek Andor LGT-feldolgozása:

Vita a mentorok között Vanek produkciója kapcsán:

Saját dala:

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet