Követem Közélet A TV2 ismét műsorváltozással támadja az X-Faktor 2019-es idényét

A TV2 ismét műsorváltozással támadja az X-Faktor 2019-es idényét

Promóció

Ismét műsorváltozást jelentett be a TV2, hogy vélhetően felzárkózzon a népszerűnek mondható X-Faktor 2019-es szériájának nézettségéhez. 

Promóció
- Advertisement -

Idén, 2019-ben ismét folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. A tehetségkutató 9. évadában új női mentort köszönthetünk Dallos Bogi személyében, aki Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti társaságában alig várja, hogy az idei évad tehetségeit mentorálja.

A 2019-es X-Faktor zsűritagjai és műsorvezetője (balról jobbra: ByeAlex, Kiss Ramóna, Dallos Bogi, Puskás Peti, Gáspár Laci / Fotó: RTL Klub

A csatorna a műsor Instagram-oldalán jelentette be, hogy október 5-én, 20:00 órától indul az X-faktor legújabb évada.

Login * Instagram

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

A népszerűség és az ahhoz való felzárkózás érdekében pedig a TV2 ismét műsorváltozást jelentett be. Meg kell jegyezni, hogy nem ez az első eset. Lassan megszokjuk, hogy minden hétvégére jut egy-egy műsorváltozás a TV2-n. A SorozatWiki információi szerint szombaton 18:55-kor a Sztárban sztár leszek! című műsor extra válogatóját fogják sugározni, melyben a leggyengébb jelentkezők produkciói lesznek láthatók.

Fényes ígéretnek kevesebbet higgy – zenei tehetségkutatók a backstage-ből – Vélemény

Emlékszem még az első és második Megasztárra, amiben olyan, a mai napig aktív tehetséges énekesek bukkantak fel, mint Tóth Vera, Tóth Gabi, Caramel, Torres Dani, Király Viktor, Oláh Ibolya, Tolvai Reni, Rúzsa Magdi. A nevükre még mindig emlékszünk, még ha nem is követjük a munkásságukat.

A háromórás adás a szombaton induló 9. X-Faktor első adásával egy időben kerül képernyőre. Mivel utóbbi csak 20 órakor kezdődik, a Sztárban sztár egy óra előnnyel indul, amikor a Fókusz Plusszal kell majd csak megküzdenie.

Véglegesen megtörtént a hatalomátvétel, Mészáros Lőrinc bizalmasához kerülhet a TV2-t birtokló MBC

A G7 gazdasági portál információi szerint Tima János kinevezésével egy időben lemondott tisztségéről az igazgatóság két, a néhai Andy Vajna embereként számon tartott tagja, Tremmel Zoltán és Kovács Andrea. Andy Vajna 1944-ben született Budapesten. 1956-ban 12 évesen egyedül menekült el Magyarországról. A Vöröskereszt segítségével Kanadába emigrált, a család végül Los Angelesben talált ismét egymásra.

A TV2 időközben kiadott egy közleményt, mely megerősíti a változások tényét. Így néznek majd ki a következő napok a szóban forgó csatornán.

Vasárnap 18:45: Sztárban Sztár (nem) leszek!

Vasárnap 20:45: Ázsia Expressz Különkiadás

Október 7-től életbe lép az új műsorrend is, így minden hétköznap este:

19:20-tól Fuss család, fuss!
21:05-tól Séfek Séfe

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3