Ismét műsorváltozást jelentett be a TV2, hogy vélhetően felzárkózzon a népszerűnek mondható X-Faktor 2019-es szériájának nézettségéhez. 

Idén, 2019-ben ismét folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. A tehetségkutató 9. évadában új női mentort köszönthetünk Dallos Bogi személyében, aki Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti társaságában alig várja, hogy az idei évad tehetségeit mentorálja.

X Faktor 2019 Műsorváltozás Tv2
A 2019-Es X-Faktor Zsűritagjai És Műsorvezetője (Balról Jobbra: Byealex, Kiss Ramóna, Dallos Bogi, Puskás Peti, Gáspár Laci / Fotó: Rtl Klub

A csatorna a műsor Instagram-oldalán jelentette be, hogy október 5-én, 20:00 órától indul az X-faktor legújabb évada.

https://www.instagram.com/p/B2b6fVGhjtZ

A népszerűség és az ahhoz való felzárkózás érdekében pedig a TV2 ismét műsorváltozást jelentett be. Meg kell jegyezni, hogy nem ez az első eset. Lassan megszokjuk, hogy minden hétvégére jut egy-egy műsorváltozás a TV2-n. A SorozatWiki információi szerint szombaton 18:55-kor a Sztárban sztár leszek! című műsor extra válogatóját fogják sugározni, melyben a leggyengébb jelentkezők produkciói lesznek láthatók.

Fényes ígéretnek kevesebbet higgy – zenei tehetségkutatók a backstage-ből – Vélemény

Emlékszem még az első és második Megasztárra, amiben olyan, a mai napig aktív tehetséges énekesek bukkantak fel, mint Tóth Vera, Tóth Gabi, Caramel, Torres Dani, Király Viktor, Oláh Ibolya, Tolvai Reni, Rúzsa Magdi. A nevükre még mindig emlékszünk, még ha nem is követjük a munkásságukat.

A háromórás adás a szombaton induló 9. X-Faktor első adásával egy időben kerül képernyőre. Mivel utóbbi csak 20 órakor kezdődik, a Sztárban sztár egy óra előnnyel indul, amikor a Fókusz Plusszal kell majd csak megküzdenie.

Véglegesen megtörtént a hatalomátvétel, Mészáros Lőrinc bizalmasához kerülhet a TV2-t birtokló MBC

A G7 gazdasági portál információi szerint Tima János kinevezésével egy időben lemondott tisztségéről az igazgatóság két, a néhai Andy Vajna embereként számon tartott tagja, Tremmel Zoltán és Kovács Andrea. Andy Vajna 1944-ben született Budapesten. 1956-ban 12 évesen egyedül menekült el Magyarországról. A Vöröskereszt segítségével Kanadába emigrált, a család végül Los Angelesben talált ismét egymásra.

A TV2 időközben kiadott egy közleményt, mely megerősíti a változások tényét. Így néznek majd ki a következő napok a szóban forgó csatornán.

Vasárnap 18:45: Sztárban Sztár (nem) leszek!

Vasárnap 20:45: Ázsia Expressz Különkiadás

Október 7-től életbe lép az új műsorrend is, így minden hétköznap este:

19:20-tól Fuss család, fuss!
21:05-tól Séfek Séfe

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet