Tegnap kiderült, mely zenekarok és fiú énekesek kerültek be az X-Faktor legjobb 12 előadója közé, ma este pedig Gáspár Lacin és Puskás Petin volt a sor, hogy kiválassza saját élő show-s versenyzőit.

Csobot Adél és ByeAlex versenyzői

Egy hete derült ki, mely kategóriákat kapták a mentorok, most pedig az volt a feladatuk, hogy a hat mentorházas versenyző közül kiválasszák azt a hármat, akivel az elősó adásaiban együtt szeretnének dolgozni. 

A tegnapi adásban Csobot Adél és ByeAlex versenyzőinek produkcióját láthattuk. Mindkettőjüknek nagy dilemma volt, kiket visznek tovább. ByeAlex Mehringer Marcellt, Balázs Alex ‘ALEE’-t és Tóth Rolandot, Csobot pedig a Beneath my Skint, a The Palace-t és a The Harmonies-t válogatta be az élőshow-ba, foglalta össze a Femina.

Gáspár Lacit csalódások érték

A vasárnapi adást Gáspár Laci kategóriája, a 22 év felettiek indították. Sorra jöttek a versenyzők, azonban senki nem győzte meg igazán a mentort. 

Egyedül megyek az élő show-ba

– monda Gáspár a harmadik gyenge produkció hallatán. 

Kapcsolódó cikk

Mentortársai sem irigyelték helyzetét. Aztán végre jött az a pillanat, ami után Gáspár Laci újra kezdte volna a mentorházas válogatást. Kocsis Paulina ismét elvarázsolta a zsűrit. 

A 22 éves lány ezalkalommal egy George Michael feldolgozást hozott, mentora legnagyobb örömére, aki a produkciót díjazva állva tapsolt. 

Ők az X-Faktor 22 év feletti élő show-s versenyzői

Végül mentortársai segítségével sikerült kiválasztania azt a három versenyzőt Gáspár Lacinak, akikkel mindent megtesznek majd azért, hogy megnyerjék a 2021-es X-Faktort. 

Közülük két versenyzőt, Kocsis Paulinát és Imi Plazát Gáspár, Mardollt pedig a többi három mentor választotta a csapatba. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet