Nagy feladat vár rá.
Mint arról a Media1 korábban beszámolt, Majoros Péter, azaz Majka a TV2-től átigazolt tavaly év végén az RTL-hez, majd Pápai Jociról is hasonló derült ki. Már akkor arról úgy értesültünk, hogy Majka a visszatérő X-Faktor új évadának egyik zsűritagja (mentora) lehet.
Most az RTL weboldalán jelent meg az információt hivatalosan megerősítő információ arról, hogy Majka csatlakozik az X-Faktor mentoraihoz 2024 második felében.

Kapcsolódó cikk

„Majka több mint tíz éve a hazai könnyűzenei élet egyik állócsillaga, gyakorlatilag mindent elért és mindent tud erről a szakmáról. Olyan szakmai tapasztalata van, amiért üzembiztosan érdemes lesz jelentkezni az X-Faktorba, hiszen ő lesz az egyik mentor, akivel majd együtt lehet dolgozni” – mondta Verebély Marcell, a műsor kreatív producere.
A meglepetések azonban itt még nem értek véget, hiszen a közeli jövőben további két vadonatúj mentor kilétére is fény derül – írja a televíziós társaság honlapján.
Nem említik, de feltehetőleg Pápai Joci lehet a következő, akiről hamarosan hasonló derülhet ki.
A megújuló X-Faktorban az állandóságot Gáspár Laci képviseli majd, aki hetedik alkalommal is visszatér az X-Faktor idei, 2024-es évadába.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet