Yael Cohen Aris izraeli modell azt állítja, hogy egy kínai székhelyű szexbabával foglalkozó cég egy babát mintázott róla, felhasználva az ő jellemvonásait, nevét és közösségi oldalain lévő képeit az életnagyságú baba piacra dobásához.

A szexbaba még Yael Cohen Aris anyajegyét és nevét is viseli

A babának ugyanolyan sötét haja, szemüvege, ajakszeplője és neve van, mint neki. Az Irontech nevű cég azt állítja, hogy mindez véletlen egybeesés volt, írja a Vice. Yael Cohen Aris egy interjúban elmondta, hogy magával a szexbaba-iparral nincs gondja, de nem volt elragadtatva, amikor felfedezett egy olyan babát, amely rettenetesen úgy nézett ki, mint ő. 

Nem csak egy anyajegyről és a nevemről van szó, mert a szexbabák még mindig csak babák, és van egy határ, hogy mennyire hasonlíthatnak emberre – mondta Cohen Aris az ITV This Morning című műsorában. – De ha egyszer összekapcsolták a személyazonosságommal, az imázsommal és a videóimmal, a közösségi médiával, akkor ott nincs semmi véletlen egybeesés.

Cohen Aris először 2019 júliusában posztolt arról, hogy a cég az ő engedélye és tudta nélkül mintázott róla egy szexbabát, és a játékszer még a Yael nevet is kapta. Miután a babát elkezdték saját országában is árusítani, szerdán újra kétségbeesett bejegyzésben kérte követőit, hogy ha tudnak bárkit, aki segíteni tudna neki ebben a helyzetben, szóljon.

A gyártócég szerint a hasonlóság csak a véletlen műve

Az Irontech nem válaszolt a megjegyzéskérésekre. 

A pornóelőadók képére készült szexbabáknak megvan a saját piacuk. Valósághű babákat bárkiből készíthetnek, de ilyenkor az előadók beleegyezést adnak, és a babák marketinglehetőséget jelentenek számukra.

Az Irontech azt mondta a Daily Mail UK -nak, hogy babatervei egyediek, és a valódi emberekkel való hasonlóságok véletlenek, de átnevezik a babát. Az Irontech webhelyén található néhány link továbbra is tartalmazza a „Yael” nevet az URL-ekben , de a babákat Ashley-nek hívják a webhelyen.

A félreértések elkerülése végett nem hívjuk többé Yaelnek ezt a babát, és megkérjük minden partnerünket, hogy hagyják abba a Yael név használatát

 – mondta az Irontech szóvivője. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.