Egy éve küzd méhnyakrákkal, s bár kisbabája nem lehet már, az életmentő műtét sikeressége miatt egészséges felépülésre számíthat.

A terhesség alatt kezdődött

Mészáros Norina még terhességének a 25. hetén méhszájseb miatt került kórházba, ahol daganatot találtak a méhszáján. A szövettan eredménye rosszindulatú elváltozást mutatott, azóta pedig többször műtötték.

Nemrégiben esett át az utolsó nagy műtétén. Rapper férje, Béci lélekben végig mellette volt, már a kórházba is meglátogathatta kedvesét, aki egy hétig szorul kórházi ápolásra az operáció után – írta a Blikk.

Október óta tudta, hogy januárban át kell esnie a méheltávolító műtéten. Egészen mostanáig nem beszélt róla.

A közösségi oldalán írta le drámai történetét

Képe mellé írta, hogy a történtek hatására mennyire megváltozott, hiszen eddig félt és nem tartotta magát erősnek, pedig már egy éve harcolt, azonban most újjászületett.

Elbúcsúztam a méhemtől, nem lehet már több kisbabám, pedig szerettem volna! Szerencsésnek tartom magam, hiszen tavaly májusban megszületett az a gyermek, akire mindig is vágytam, ő az életem értelme! A gyermekem erőt adott, hiszen szüksége van rám, még fel kell nevelnem!

– mesélte Norina.
Hozzátette, hogy milyen nehéz pillanatai voltak, amikor okokat keresett és haragudni tudott csak. Azonban mostmár elfogadta a körülményeket és önmagát is. Elmondta, hogy nagyon sokat köszönhet a párjának, Bécinek.
“Végigcsinálom, mert várnak otthon. Az egészség és a család a minden! Köszönöm a családomnak és az orvosaimnak, akik mellettem álltak!” – zárta írását.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.