A férfi egy zacskót húzott a fejére, így igyekezett kirabolni a ceredi vendéglátó egységet. Azonban nemrég kamerákat telepítettek fel, amelyek rögzítették esetlenségét. Mivel még lyukat sem vágott maszkjára, le kellett húznia a fejéről, azonban így le is bukott.

A falusiak zacskós fantomja

A vendéglátósok nem akarták kommentelni az esetet, de a falu lakói nagyon jól szórakoznak és meg van Robiról a véleményük.

Ki látott még ekkora pancsert. A fejére húzta a zacskót, a kamera pedig végig vette az egészet. Állítólag utána azzal mentegetőzött, hogy azt hitte, otthon van

– mesélte a kocsma előtt az egyik törzsvendég, Oravecz László.

Enikő, a csapos vette észre a felfeszített ajtóból múlt pénteken, hogy betörtek hozzájuk. Mint mondta, a tulajjal megegyeztek, hogy nem nyilatkoznak a történtekről – írta a Blikk.

H. Róbert nem először hatolt be a kocsmába, már augusztusban háromszor próbálkozott előtte. Egyszer pénzt, máskor pedig italokat lopott el. Harmadjára még bejutnia sem sikerült, de a raktárt azért átkutatta, és egy padot magával vitt. A kamerát és a riasztót ezután szerelték fel, aminek a hangjától Robi annyira megijedt, hogy hazáig futott.

Az egész falu róla beszél

“Hogy hallottam-e róla? Mindenki erről beszél. Itt lakott az apjánál a szomszédomban, de már a nagyanyjánál húzza meg magát. Legalább lyukakat vágott volna a szemeinek. Akkor nem kellett volna levennie a zacskót a fejéről. Mit mondjak, a rendőröknek nem volt nehéz dolguk” – mesélte a nyugdíjas Kovács László.

Robi szülei elváltak, a házuknál az apja élettársát volt otthon, aki pár szóban kommentálta az esetet. Nem kedvelik egymást és nincsenek beszélő viszonyban sem, volt, hogy Robi őt is meglopta. Elárulta, hogy egyébként 5 évet már ült börtönben a férfi, de nem javult meg.
Róbert jelenleg a nagymamájánál él, amióta az apja elzavarta otthonról. Édesanyjának is volt pár szava a történtekről.

Az én fiam, ha tetszik, ha nem, kötelességem mellé állni. Nem tudom, miért csinálta, de a védelmére kelek. Miután szabadult a börtönből, az építőiparban kezdett dolgozni a párommal. Jóravaló, szorgalmas gyerek volt. A járvány miatt sajnos elveszítette a munkáját. Azóta nem találja a helyét. Korábban gyakran járt hozzám, de most szerintem szégyelli magát

– magyarázta Stósz Éva.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet