A zen és a technika találkozása: Divatbemutató jóga matraccal és LCD-képernyővel

A londoni divatmárka, a Cottweiler alaposan meglepte a közönséget 2019-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján. Valószínűleg kevesen számítottak a London Fashion Week Menen arra, hogy a modellek jóga matracot és LCD-képernyőt cipelnek magukkal a kifutón.

Úgy látszik, az utóbbi pár napban a meghökkentés volt a célja a divatbemutatóknak. Mint megírtuk, Szaúd-Arábiában drónok mutatták be a kollekciót. A London Fashion Week Menen viszont a modellek és a közönség meghívást kaptak a divatmárka spirituális wellness és relaxációs gyógyfürdőjébe, “a személyes megújulás új aranykorának” részeként. Legalábbis ez állt a show tájékoztatójában.

A vendégeket alacsony padokra ültették, és a Dazed brit magazin szerint az egész olyan volt, mintha visszarepített volna az időben 1996-ba, egy goai elvonulásra. Közben a ’90-es évek zenéje szólt, és nyugtató vízcsobogás hangja hallatszott.

Az egyik modell jógamatracot cipelt, a másik hátizsákot, egy meztelen felsőtestű modell hátán pedig tűzzel köpölyözött jelek voltak. A modellek többsége könnyű tréningruhát vagy egyéb sportruházat inspirálta darabokat viselt.

A kellemes, nyugtató hangok és színek a zen élményét nyújtották.

A nyomtatott pólókon megjelenő grafikák a Windows 95 képernyővédőjét idézték. Ez plusz a-váróterem-találkozása-a-meditációs-központtal hangulat olyan volt a Dazed szerint, mintha a tervezők a spirituális tudásukat a digitális művészeten keresztül a Tumblrről szedték volna össze.

Повторюсь!!!Очень интересный и очень захватывающий сезон нас ждёт впереди,потому что интерес к фигурному катанию растёт не по дням,а по часам!И это очень здорово!!!!!

No Description

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból