Zimány Linda elég szexin, lengén öltözött, de nem is ez az érdekes benne – Fotó

Zimány Linda szexi fotó feltöltése közben biztosan nem sejtette, hogy Yayoi Kusama művészt juttatja eszünkbe. Nyilván túlinterpretáljuk a dolgot, de hátha másnak is felsejlett ez a párhuzam.

Zimány Linda szexi, fekete miniruhában jelent meg a szombati Miss Balaton Winter Partyn. A miniruha jól láthatóan kihangsúlyozza az alakját. A róla készült fotót az Instagram-oldalán is megosztotta.

https://www.instagram.com/p/BqNjUN3nQAB/?utm_source=ig_embed

“Azon gondolkodom, mit is vegyek fel a szombati @missbalaton Winter Partyra, ami most már sokadik alkalommal a @buddhabar_budapest -ben kerül megrendezésre és nagyon szeretem, mert sok régi ismerőssel futok össze, akikkel ritkán találkozom. Az a nagy helyzet, hogy valahogy mindig a klasszik “LBD” kis fekete ruha mellett döntök. Nektek mi a kedvenc vagy állandó joker ruhátok, ha valamilyen buliba vagy eseményre mentek?”

– olvasható a képnél.

Yayoi Kusama bosszút áll a műveit lekoppintó kínai hamisítókon

Yayoi Kusama, forradalminak számító japán művész alkotásait több mint 50 éves karrierje során már számtalanszor lekoppintották. Kusama most azonban jogi lépéseket fontolgat több kínai művészeti kiállítás ellen is, amelyek hamis alkotásokat mutattak be. A Guardian szerint ebben az évben legalább fél tucat kínai városban mutattak be hamisítványokat visszaélve Kusama nevével.

És alul pedig egy Yayoi Kusama-fotó látható. Tudjuk, mi gondoljuk túl a dolgot.

clooney
Yayoi Kusama pontjaiba öltözött George Clooney / Fotó: New York Times

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból