Melyek azok a filmjelenetek, amelyek erotikus tabukat döntöttek le a mozitörténelemben? Megmutatjuk!

Ahogy változnak a generációk, úgy emelkedik a nézők ingerküszöbe is, és ezzel együtt sorra dőlnek le a filmvásznon az egyes tabuk. Amit régebben még a legmerészebb filmesek sem mertek megmutatni, azok mára beépültek a filmes kelléktárba. Kik voltak azok az alkotók, akik a  tabuk ledöntésével új utakat nyitottak a filmesek számára. A szexi vámpírhorrortól a BDSM ábrázolásáig.

6Lolita (1962)

Lolita

Stanley Kubrick volt az a rendező, aki meg merte filmesíteni a világhírű, ám botrányos Lolita című regényt, amely egy érett férfi és egy kislány kapcsolatát boncolgatja. Kubrick később a Tágra zárt szemek című erotikus thrillerével sem kavart kisebb botrányt.

Lolita (1962) Official Trailer – James Mason Movie

Starring: James Mason, Shelley Winters and Sue Lyon Lolita (1962) Official Trailer – James Mason Movie A middle-aged college professor becomes infatuated with a fourteen-year-old nymphet. Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://bit.ly/1QyRMsE Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Welcome to the Fandango MOVIECLIPS Trailer Vault Channel.