Nézem Film A filmipar 6 szexuális tabut ledöntő alkotása

A filmipar 6 szexuális tabut ledöntő alkotása

Promóció

Melyek azok a filmjelenetek, amelyek erotikus tabukat döntöttek le a mozitörténelemben? Megmutatjuk!

Promóció
- Advertisement -

Ahogy változnak a generációk, úgy emelkedik a nézők ingerküszöbe is, és ezzel együtt sorra dőlnek le a filmvásznon az egyes tabuk. Amit régebben még a legmerészebb filmesek sem mertek megmutatni, azok mára beépültek a filmes kelléktárba. Kik voltak azok az alkotók, akik a  tabuk ledöntésével új utakat nyitottak a filmesek számára. A szexi vámpírhorrortól a BDSM ábrázolásáig.

Lolita (1962)

Lolita

Stanley Kubrick volt az a rendező, aki meg merte filmesíteni a világhírű, ám botrányos Lolita című regényt, amely egy érett férfi és egy kislány kapcsolatát boncolgatja. Kubrick később a Tágra zárt szemek című erotikus thrillerével sem kavart kisebb botrányt.

Lolita (1962) Official Trailer – James Mason Movie

Starring: James Mason, Shelley Winters and Sue Lyon Lolita (1962) Official Trailer – James Mason Movie A middle-aged college professor becomes infatuated with a fourteen-year-old nymphet. Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://bit.ly/1QyRMsE Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Welcome to the Fandango MOVIECLIPS Trailer Vault Channel.

Az éhség  (1983)

Az éhség

David Bowie filmje sem hiányozhat a listáról. A filmben a szexi Catherine Deneuve nem csak Bowie-val keveredik intim viszonyba, hanem Susan Sarandonnal is. A film rendezője Ridley Scott fivére, Tony Scott volt.

The Hunger Official Trailer #1 – Susan Sarandon Movie (1983) HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt The Hunger Trailer – Directed by Tony Scott and starring Catherine Deneuve, David Bowie, Susan Sarandon, Cliff De Young, Beth Ehlers.

Elemi ösztön (1992)

Elemi ösztön

Ha filmes erotikáról van szó, akkor mindenkinek Sharon Stone és az Elemi ösztön ugrik be elsőként. A filmben Stone egy biszexuális kéjgyilkost alakít, mégsem a szexjelenetek azok, amelyek legendássá lettek, hanem az a bizonyos kihallgatás jelenet, amelyben Sharon Stone keresztbe teszi a lábait. A filmet Paul Verhoeven rendezte, aki később a Showgirls című filmben tovább feszegette a filmes erotika határait.

Ω Best Movie Scene – Basic Instinct – Sharon Stone Hot Leg Cross Scene

No underwear

A titkárnő (2003)

A titkárnő

Maggie Gyllenhaal és James Spader, hogy felszabadítsák érzelmeiket a BDSM világába tesznek kirándulást, mindezt inkább humor, mint a pornográfia oldalról közelíti meg Steven Shainberg rendező.

Secretary (2002) Official Trailer – Maggie Gyllenhaal, James Spader Movie HD

Secretary (2002) Official Trailer – Maggie Gyllenhaal, James Spader Movie HD Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://bit.ly/1QyRMsE Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt A young woman, recently released from a mental hospital, gets a job as a secretary to a demanding lawyer, where their employer-employee relationship turns into a sexual, sadomasochistic one.

A pokol anatómiája

A pokol anatómiája

A független filmesek mindig is radikálisabban merték ábrázolni a szexualitást, mint a mainstream társaik. A filmbeli nő felbérel egy meleg férfit, hogy négy éjszakát töltsön el vele, természetesen intim helyzetekben.

Anatomy of Hell 2004 DVD trailer

Watch full movie: https://servemen.com/anatomy-hell-2004-dvd-watch-online/ ******* Best premature ejaculation solution: https://servemen.com/ejaculation-by-command —————————————————————————— She is a woman dazzling beauty, but for some reason she is always ignored by men. He does not like women, but she is willing to pay him, so he look at her …

Adéle élete (2013)

Adéle élete

A számos díjat nyert film azzal veret ki a biztosítékot sokaknál, hogy a film tele van erotikus leszbikus jelenetekkel. A film rendezője Abdellatif Kechiche többek között a Cannes-i Filmfesztiválról sem tért haza üres kézzel.

Adéle élete – 1-2. fejezet (mozielőzetes)

Az Adéle élete — 1-2. fejezet két lány szerelméről szól, pikáns, explicit testiséggel fűszerezve. A 15 éves középiskolás Adéle tanár szeretne lenni, ám élete egyik pillanatról a másikra fenekestül felfordul, amikor találkozik Emmával, egy közeli főiskola kékhajú diáklányával. A két lány szenvedélyes viszonyba kezd egymással. Abdellatif Kechiche az Adéle élete — 1-2.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3