A filmipar 6 szexuális tabut ledöntő alkotása

Melyek azok a filmjelenetek, amelyek erotikus tabukat döntöttek le a mozitörténelemben? Megmutatjuk!

Ahogy változnak a generációk, úgy emelkedik a nézők ingerküszöbe is, és ezzel együtt sorra dőlnek le a filmvásznon az egyes tabuk. Amit régebben még a legmerészebb filmesek sem mertek megmutatni, azok mára beépültek a filmes kelléktárba. Kik voltak azok az alkotók, akik a  tabuk ledöntésével új utakat nyitottak a filmesek számára. A szexi vámpírhorrortól a BDSM ábrázolásáig.

Lolita (1962)

Oo4ljAq
Lolita

Stanley Kubrick volt az a rendező, aki meg merte filmesíteni a világhírű, ám botrányos Lolita című regényt, amely egy érett férfi és egy kislány kapcsolatát boncolgatja. Kubrick később a Tágra zárt szemek című erotikus thrillerével sem kavart kisebb botrányt.

Lolita (1962) Official Trailer – James Mason Movie

Starring: James Mason, Shelley Winters and Sue Lyon Lolita (1962) Official Trailer – James Mason Movie A middle-aged college professor becomes infatuated wit…

Az éhség  (1983)

showImage
Az éhség

David Bowie filmje sem hiányozhat a listáról. A filmben a szexi Catherine Deneuve nem csak Bowie-val keveredik intim viszonyba, hanem Susan Sarandonnal is. A film rendezője Ridley Scott fivére, Tony Scott volt.

The Hunger Official Trailer #1 – Susan Sarandon Movie (1983) HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FA…

Elemi ösztön (1992)

53c604443570667a638aafe2
Elemi ösztön

Ha filmes erotikáról van szó, akkor mindenkinek Sharon Stone és az Elemi ösztön ugrik be elsőként. A filmben Stone egy biszexuális kéjgyilkost alakít, mégsem a szexjelenetek azok, amelyek legendássá lettek, hanem az a bizonyos kihallgatás jelenet, amelyben Sharon Stone keresztbe teszi a lábait. A filmet Paul Verhoeven rendezte, aki később a Showgirls című filmben tovább feszegette a filmes erotika határait.

https://www.youtube.com/watch?v=GWWoqqqlpDI

A titkárnő (2003)

19273 27
A titkárnő

Maggie Gyllenhaal és James Spader, hogy felszabadítsák érzelmeiket a BDSM világába tesznek kirándulást, mindezt inkább humor, mint a pornográfia oldalról közelíti meg Steven Shainberg rendező.

Secretary (2002) Official Trailer – Maggie Gyllenhaal, James Spader Movie HD

Secretary (2002) Official Trailer – Maggie Gyllenhaal, James Spader Movie HD Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Subscribe to TRAILERS: http…

A pokol anatómiája

126
A pokol anatómiája

A független filmesek mindig is radikálisabban merték ábrázolni a szexualitást, mint a mainstream társaik. A filmbeli nő felbérel egy meleg férfit, hogy négy éjszakát töltsön el vele, természetesen intim helyzetekben.

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Adéle élete (2013)

adele elete 1 2 fejezet 29
Adéle élete

A számos díjat nyert film azzal veret ki a biztosítékot sokaknál, hogy a film tele van erotikus leszbikus jelenetekkel. A film rendezője Abdellatif Kechiche többek között a Cannes-i Filmfesztiválról sem tért haza üres kézzel.

Adéle élete – 1-2. fejezet (mozielőzetes)

Az Adéle élete — 1-2. fejezet két lány szerelméről szól, pikáns, explicit testiséggel fűszerezve. A 15 éves középiskolás Adéle tanár szeretne lenni, ám élete e…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból