Liam Gallaghert, Taylor Swiftet, Billie Eilish-t és a BTS-t is díjazták mások mellett az MTV Europe Music Awards vasárnapi sevillai gáláján. Az eseményen Magyarországot Király Viktor képviselte, a hét kategóriában is jelölt Ariana Grande üres kézzel ment haza.

Két-két kategóriában győzött Taylor Swift és Billie Eilish. Előbbi lett a legjobb amerikai előadó és Me! című dalával megnyerte a legjobb video díját, utóbbi kapta a legjobb dal (Bad Guy) és a legjobb új előadó elismerést. Az első ízben odaítélt MTV Rock Icon díjat Liam Gallagher, az Oasis egykori frontembere kapta.

liam gallagher mtv awards 2019 oasis frontembere
Liam Gallagher, az egykori Oasis frontembere / Fotó: Getty Images / MTV

“Szeretném megköszönni az MTV-nek, hogy felismerték nagyszerűségemet” – fogalmazott a díj átvétele után Liam Gallagher, aki új kislemezét, a Once-t, valamint az Oasis slágerét, a Wonderwallt adta elő, utóbbit vonószenekar kíséretével.

Az Oasis egykori frontembere, Liam Gallagher miniszterelnöki posztra jelentkezett

Úgy látszik, a briteknek is kijár a káosz a miniszterelnökségi pozícióért folyó harcban, mint Magyarországon a főpolgármesteri címért. Míg idehaza Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd), Puzsér Róbert (független) és Sermer Ádám (Liberálisok) hívta ki a kormánypárti, jelenlegi főpolgármestert, Tarlós Istvánt kezdetben. Azóta humor övezi az ellenzéki térfelet új jelöltek színre lépése okán.

A koreai K-pop szupersztárja, a BTS ugyancsak két kategória díját hozta el: övék lett a legjobb élő produkció (Best Live), illetve a legnagyobb rajongótáborért (Biggest Fans) járó elismerés. Egy másik koreai csapat, az NCT 127 az ázsiai ország képviseletében először lépett színpadra az MTV Europe Music Awards 1994 óta íródó történetében. A BTS egyébként tavaly szeptemberben az ENSZ-ben is beszédet mondott, nem is akármilyet.

Taylor Swift az évtized korszakos zsenijévé vált, megkapta az AMA díját

Taylor Swift akkora világhírnek örvend, hogy ha a Google-ön a legfelkapottabb keresések akarjuk megtekinteni, az ő nevét adják meg példának. Ám ezentúl elmondhatja magáról, hogy az évtized előadója. taylor swift lover, taylor swift wiki, taylor swift instagram, taylor swift shake it off, taylor swift me

A díjazottak közül színpadra lépett Halsey (Best Pop), a sevillai Rosalia (őt J Balvinnal közös slágeréért, a Con alturáért a Best Collaboration kategóriában ismerték el) és Ava Max (Best Push). A hét kategóriában is jelölt Ariana Grande üres kézzel ment haza az MTV Europe Music Awardsról.

A sevillai FIBES konferencia és kiállítási központban rendezett show házigazdája Becky G volt, aki legnagyobb slágereiből egy egyveleget is előadott, valamint Akonnal közösen is énekelt.

Szintén a díjátadó fellépői között volt a Green Day és Dua Lipa: utóbbi nyitotta a show-t vadonatúj dalával, a Don’t Start Now-val. Az eseményen jelen volt Cristiano Ronaldo is, aki barátnőjével, Georgina Rodriguezzel pózolt a vörös szőnyegen.

A magyar nézői szavazatok alapján a 2019-es MTV Europe Music Awards hazai győztese, Király Viktor képviselte Magyarországot Sevillában. A rajongók öt jelölt közül választhatták ki idei kedvencüket, Király Viktor mellett a Hősökre, Jumodaddyre, Kállay-Saunders Andrásra és a Mörkre is szavazhattak.

Teljessé vált a Mörk zenekar új albuma a The Resurrection dallal

Mörk új album, Mörk The Death of Mörk, Magyarország egyik legkülönlegesebb zenei világú csapata egy rendkívül izgalmas időszak közepén jár. Ősszel bemutatta The Death of Mörk címmel új lemeze első felét egy kézzel festett bakelit formájában (a digitális megjelenés mellett).

A nagyszabású gálát élőben lehetett követni a magyar MTV műsorán is, az MTV EMA-t több mint 180 ország rajongói követték.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

goballoon.hu - 2024 július - LinkMarketing - 6

Felkészülés a hőlégballonos repülésre

Ma már nem úgy készülünk egy hőlégballonos sétarepülésre, mint a 2019-ben megjelent “A hőlégballon” című film szereplői, akik az NDK-ból próbáltak megszökni egy ilyen légijárművel.

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.