Szexuális propaganda az állatkertben: gorillák orálisan kényeztették egymást a gyerekek szeme láttára

A szülők kiakadtak azon, hogy az egyik gorilla orális szexben részesítette társát a gyerekeik előtt.

Gorillapornó az állatkertben

A Congo Gorilla Forest állatkertben hatalmas tömeg verődött össze a gorillák kifutója előtt. Sok gyerek csodálta a hatalmas állatokat, miközben szüleik boldogan örökítették meg őket, ahogy figyelik, mivel foglalatoskodnak éppen. Ám egyszer csak azt láthatták, hogy az egyik gorilla közvetlenül az állatkert közönsége előtt hanyatt veti magát, majd társa gyakorlott mozdulatokkal elkezdi orálisan kényeztetni, írja a LADBible.

Az apuka, aki videóra vette az eseményt, úgy nyilatkozott a The New York Postnak, hogy megdöbbent, és nem tudta, hogy ez a gorilláéknál természetes.

A felvételen hallatszik, hogy a többi szülő is erősen zavarba jött, és annyit tudtak csak mondani, hogy „Jézusom!”, „Ne nézz oda!”, „Én nem is értem, mi történik éppen” vagy egyszerűen nevetni elkezdtek.

A gorillák és a szex

Nem ez az első eset, hogy a Bronx-i Állatkert gorilláinak fékezhetetlen természete a közösségi média fókuszába került, mert már hét évvel ezelőtt is hasonló jelenetekkel örvendeztették meg az internetezőket.

Mielőtt elkezdenénk azt hirdetni, hogy a hanyatló Amerikában már az állatkertbe is betette a lábát a szexuális panda mellett a gorilla is, és hangosan tiltakoznánk, hogy „hagyják békén a gyerekeinket” és csinálják a négy fal között, ki kell jelenteni, hogy gorilláéknál mindez teljesen normális viselkedés.

Kutatók megfigyelték ugyanis, hogy a gorillák nem csak utódnemzés céljából párosodnak, hanem mert örömüket lelik benne. Ráadásul nem ragaszkodnak egyetlen partnerhez sem.

Gorillas Perform Oral Sex at Bronx Zoo, Humans Horrified .. gorillas oral sex at bronx zoo video

gorillasoralsexvideo #gorillasoralsex#gorillasoralsexclip #gorillasoralsexincident #gorillasoralsexincidentvideo#gorillasoralsexatbronxvideo#gorillasoralsex...

2016-ban a Nyugat Ausztráliai Egyetem kutatócsoportja és vezetője, Dr. Cyril Grueter a ruandai Virunga-hegységben felfedezte, hogy néhány gorilla pusztán az élvezet kedvéért azonos nemű társaival is él nemi életet. A megfigyelés során a populációban két nőstény gorilla 45 alkalommal párosodott egymással, a tudósok szerint azért, mert a hím gorillák valamiért elutasították őket.

Azt is megfigyelték, hogy néhány nőstény gorilla pedig fegyverként használja a közösülést, az ellenséges hímeket orgazmussal „fegyverezik le”.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk