Azt írta, Varga Judit igazságügyi miniszter biszexuális, és többek között emiatt nem őt ajánlotta a magyar miniszterelnök a következő köztársasági elnöknek.

Januártól Az ördög ügyvédje sűrűbben leplez le politikusokat

Januártól aktivizálom magam – írta meg a Facebook-oldalára a Borkai-botrány kirobbantásával hírnevet szerző, mindmáig ismeretlen személy.

“Addig is puszilom Varga Juditot, aki csak azért nem rúghatott labdába Novák Katalin mellett – és nem lett köztársasági elnökjelölt -, mert a lányokat (is) szereti, és létezik pár fránya felvétel erről, valamint a Völner-féle korrupciós ügyben betöltött szerepéről.
Tünde és Timi, tőletek előre is bocs” – írta Az ördög ügyvédje a bejegyzésében.

Kapcsolódó cikk

Antoni Rita, a Nőkért Egyesület elnöke, nőjogi aktivista, újságíró is hozzászólt a bejegyzéshez. Mint írta, neki is a “fülembe jutott már egy anonim üzenetben” az az információ, hogy talán az igazságügyi miniszter biszexuális. Azonban nem tudott “mit kezdeni” ezzel, és, mint hozzátette, egy bulvárújságíró sem tudott volna. Úgy vélte, ha videófelvétel is lenne a szexuális orientációját illetően, akkor sem lenne következménye.

“De azt remélem, hogy külön bugyor van fenntartva a pokolban azoknak, akik melegként, leszbikusként vagy biszexuálisként LMBTQ-ellenes törvényeket alkotnak és védenek. Akkor most saját magától is meg akarja védeni a gyerekeket? Szánalmas” – zárta gondolatait Antoni, aki Szájer Józsefre utalhatott. Mint ismert, Szájerről derült ki, hogy homoszexuális orgián vett részt tavaly decemberben. Azért is volt mindez érdekes, hiszen Szájer, korábbi EP-képviselő javaslatára módosították az Alaptörvény azon részét, amely kimondta, a férfi és nő intézményeként definiálja a házasságot, kizárva az azonos nemű párokat.

Kapcsolódó cikk

Az ördög ügyvédje ügyében október elején emeltek vádat két férfi ellen. Egyikükre pénzbüntetést, másikukra felfüggesztett börtönt kér az ügyészség; a vádirat szerint az egyik vádlott egy ügyvéd foglalkozású férfi, akinek bűnsegédje egy többszörösen büntetett társa volt. Az már korábban kiderült, hogy a rendőrség gyanúja szerint Czeglédy Csaba, a Demokratikus Koalíció politikusa állt az ördög ügyvédje mögött. Czeglédy tagadta ezt, és azt mondta, büszke lenne rá, ha ő lenne a titokzatos posztoló. Az ügyet december közepén illetékesség hiánya miatt áttették a Szombathelyi Járásbírósághoz.

Mint ismert, Novák Katalint jelölte ki Orbán Viktor a következő köztársasági elnöknek. A bejegyzés végén olvasható két név – Tünde és Timi – viszont ismeretlen, nem tudni, kiknek üzent.

Ki áll az ügyvéd mögött?

Az ördög ügyvédje volt az, aki kirobbantotta a Borkai Zsolt, korábbi győri fideszes polgármestert érintő szexbotrányt; az oldalon akkor csaknem naponta, majd hetente jelentek meg különféle állítások. Azóta azonban csak ritkán jelentek meg új posztok, a legutolsót szeptemberben tette közzé az oldal ismeretlen kezelője.

Még szeptemberben egyébként maga jelentkezett be Az ördög ügyvédje szerepére Dániel Péter, Izraelben élő botrányhős és ügyvéd. Azt nem tudni, valóban ő áll-e a titokzatos ügyvéd mögött, mindenesetre ő írta meg először, hogy Joshi Bharat és Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix Csilla egy párt alkotnak. Egy hónappal később már több sajtótermék is megírta tényként kezelve, és néhány napra rá az érintettek is megerősítették.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet