Baseballütő, kés is előkerült a kecskeméti támadás során

Egészen hihetetlen, de 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel megúszta a sértet a támadást.

Sikerült elhajtania a sértettnek

Döbbenetes eseményt rögzített a kecskeméti áruház biztonsági kamerája. Két haragban lévő férfi váratlan találkozása után elszabadult a pokol, mintha csak egy akciófilm jelenetei peregtek volna le a kecskeméti áruház parkolójában.

A vádlott féltékenység miatt már jó ideje rosszban volt a sértettel, majd véletlen 2021 március 17-én reggel összefutottak. A férfi, ahogy megpillantotta haragosát, nyomban kipattant az autójából, odament annak kocsijához, és a lehúzott üvegen keresztül többször ököllel megütötte. Ekkor a megtámadott férfi elővett egy baseballütőt, és elindult támadója felé. Ebben a pillanatban a másik a gázba taposott, tett egy gyors kört a sértett autója körül és megpróbálta elütni őt. A férfinek sikerült kilavíroznia a veszélyes szituációból és visszaült kocsijába. A vádlott ekkor megint a gázra taposott és ezúttal a kocsit vette célba, tett ismét egy kört és belehajtott abba. De nem állt meg itt, kiugrott az autóból, elővett egy vascsövet és azzal kezdte ütlegelni a sértettet. Legalább tízszer megütötte, majd egy késsel combon szúrta. Ekkor sikerült ellöknie a sértettnek a támadóját az autótól, és a nála lévő baseballütővel néhányszor megütötte a sértettet, aki visszapattant autójába és elhajtott a helyszínről.

Büntetett előéletű az elkövető

A sértettnek szerencséje volt, ugyanis a brutális támadást sikerült csupán 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel megúsznia, de az elfajult vita könnyen végződhetett volna akár tragédiával is.

A Kecskeméti Járási Ügyészség elfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettel továbbá súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja az egyébként büntetett előéletű elkövetőt. Az ügyész végrehajtandó börtönt, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben – olvasható az ügyészség oldalán.

A fenti videón jól látható az eset. Csak 18 éven felüliek indítsák el a videót!

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk