Követem Design Beyoncé új őrületet indított: a sztárok között is tarol...

Beyoncé új őrületet indított: a sztárok között is tarol Marine Serre félholdas kezeslábasa

Promóció

Marine Serre francia divattervezőnő női szimbolikájú logójával díszített darabját Beyoncé új, vizuális albumán, a Black is King egyik klipjében viselte.

Félholdas mezbe öltözik a sztárvilág

Promóció
- Advertisement -

„Köszönöm, királynőm, amiért ismét megajándékoztál minket művészeteddel” – írta a felismerhetetlenségig fogyott Adele Instagramon, Beyoncé legújabb alkotásának, a Black is King egyik jelenetének fotója előtt.

Beyoncé a Black Is King egyik jelenetében / Fotó: YouTube

A vizuális album július 31-én jelent meg, Adele pedig – mintha az énekesnő rajongói körének, a Beyhive-nek fizetett tagja lenne – feltűnően ugyanolyan felsőt visel, mint kedvence az Already című részben, írja a The Guardian. A szóban forgó öltözéket, Beyoncé testhezálló, félholdmintás kezeslábasát, valamint Adele pólóját Marine Serre tervezte.

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

No Description

De ugyanilyen szerelést láthattunk már korunk legnevesebb szórakoztatóipari előadóin, Lorde-on, Rosalián, Dua Lipán és a reality sztár Kylie Jenneren is. A Black is King megjelenése óta robbanásszerűen, 426%-kal megnövekedett az online érdeklődés a márka iránt.

Nagypapák a kifutón: miért menő manapság a retró?

A június már eddig is bőven hozott csapadékot, így a hölgyeknek érdemes volt beszerezni egy divatos ballonkabátot és egy bohókás nyári sapkát, ami a váratlan nyári zivatarok ellen is megvéd. De mi a helyzet az urakkal? Bár június harmadik vasárnapján az apák napját ünnepeljük, egyre inkább úgy tűnik, hogy számukra nagyapáink kora jön el.

Úgy tűnik, sikerült megalkotni azt az öltözéket, amely 2020-ban olyan népszerű lett, mint négy éve a Vetements legendás DHL-pólója.

Marine Serre Is Queen

Marine Serre, a 27 éves francia divattervező 2017-ben azután indította saját márkáját, miután elnyerte az LVMH-t, azaz a divatipar Booker-díját. Rá egy évre, 2018-ban tartotta első divatbemutatóját, az év végén cikkünkben is szerepelt már kezeslábasaival. Azóta leggingseken, női ruhákon, teljes arcot eltakaró maszkokon, valamint az általa tervezett Nike-alapkollekció darabjain – a pipával keveredve – találkozhattunk a félholdas logóval.

Stunning Beyoncé in her newly released ALREADY music video for Black is King movie Directed by @beyonce Stylist @zerinaakers

No Description

Ellie Pithers, a brit Vogue egyik vezetője szerint Serre félholdja a legjobb márkajelzések tulajdonságait ötvözi: egyszerű, feltűnő, könnyen megjegyezhető és megvan benne a kultikus jelentéstartalom, amit csak a beavatottak ismernek. És persze Insta-pozitív is, ami szintén fontos szempont.

A hold számunkra egy határokon átívelő, hibrid, szabad ikon, jelkép, kép, ábrázolás, zászló, nyelv, metafora, egy tárgy, amelyben hiszünk

– nyilatkozta Serre a Dazed and Confused magazinnak. Serre márkájának egyik védjegye a fenntarthatóság melletti elköteleződése: a kollekció fele újrahasznosított anyagokból készült.

„Mintha az apokalipszis után egy baráti társaság a föld alá bújva megmenekült volna. Biztonságos terület, ahol egy új világ születik, a divat új szemlélete” – jellemezte 2019-es őszi-téli kollekcióját a Vogue-nak.

A legnagyobb márkák rugalmasságának hála a divatvilág is újraindul

A neves márkák nemrégiben nyilvánosságra kerülő tervei szerint a divatvilág is a foci meccsek útjára lép. Legtöbb eseményüket zárt ajtók mögött szervezik, hogy a szezon újraindítására a koronavírustól teljes mértékben védve kerülhessen sor. Christian Dior hétfőn jelentette be, hogy az eredetileg májusra tervezett bemutatójukat július 22-re helyezték át.

Beyoncé az NBA rájátszáson májusban egy fekete alapon piros holdas kezeslábast viselt a nézőtéren. A tervező által „apokaliptikus eleganciaként” aposztrofált márkánál a jelenlegi pandémiás szorongásban keresve sem találhatnánk megfelelőbb darabot.

Stunning Beyoncé in her newly released ALREADY music video for Black is King movie Directed by @beyonce Stylist @zerinaakers

No Description

Aki már beszerezte az idei tavasz és nyár legmenőbb darabjait, a halászsapkát, az özönvízszerű esőzésekhez nélkülözhetetlen ügynök-kabátot, és a sportos sortnadrágot, most újabb divatos darabbal gyarapíthatja 2020-as musthave-kollekcióját.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3