Ha az édes hármas lesz az idei karácsonyi ajándék, vajon Bonnie Locket mit fog adni a párjának jövőre?

Már meg is találta Bonnie Locket az ideális jelöltet

Bonnie Locket egy brit erotikus Instagram-modell, akit 1.9 millióan követnek a TikTokon, és az Instagramon is több mint 930 ezer rajongója van.

A 33 éves nő most azért került a figyelem középpontjába, mert a The Sun bulvárlapnak elárulta: szeretné megajándékozni párját egy édes hármas élményével.

A Surrey-ben élő Locket különleges ajándékot adna karácsonyra barátjának, akivel 10 éve vannak együtt: mivel már rengeteg alkalommal szóba került köztük, hogy a fiú szívesen kipróbálná a hármas szexet, a modell úgy döntött, biztosítja számára ezt az élményt.
Bonnie Locket Instagram Modell Edes Harmas
Bonnie Locket / Fotó: A Modell Hivatalos Instagram-Oldala
Bonnie a lapnak elmesélte, hogy már meg is találta a tökéletes harmadik személyt a különleges estéhez.

Persze lekötöttek néhány szabályt az édes hármas előtt

Nemrég barátokkal bulizott, és megismerkedett egy lánnyal; ittasan beszélgettek, szóba került ez a bizonyos ajándék, és az idegen nő igent mondott. Azért a biztonság kedvéért azóta józanon is átbeszélte vele a dolgot.
Kapcsolódó cikk
Locket azt mondja, a lány nem lakik messze tőlük, úgyhogy már meg is beszélték, hogy egy nappal szenteste előtt megtörténik a dolog. A modell nem féltékeny típus, de már most néhány szabályt lefektet, mielőtt egymást lefektetik:
  • egyszeri alkalomról van szó,
    ötcsillagos szállodában
  • történik majd meg – hogy ne az otthonukhoz kötődjék az este emléke
Locket azt is elmesélte, hogy ez az édeshármas neki is élmény lesz. Viccesen hozzátette azt is, hogy egyetlen problémája van csak: egy ilyen ajándék után mivel lepheti meg jövőre a párját?!
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet