Charli XCX elmondása szerint nem túl tehetséges az otthonmaradásban, így megpróbálja Instagram-oldalán feldobni a napjait és szórakoztatni az izolációban rekedteket. 

Az unalom ellen

A koronavírus miatt és a járvány gyors terjedésének megelőzése érdekében legokosabb, ha otthon maradunk. Az önkéntes  vagy olykor elrendelt izoláció azonban sokaknak gondot okozhat, ha nem tudják, mivel üssék el a rájuk szakadt szabadidőt. Charli XCX énekesnő-dalszerző sem jeleskedik az otthonmaradásban. 

Charli Xcx Corona
Charlie Xcx Saját Műsorral Küzd A Koronavírus Okozta Unalom Ellen Az Instagramon / Fotó: Jenn Five

Elmondása szerint egész nap ülni és nem csinálni semmit nagy kihívást jelent számára, és biztos benne, hogy azoknak is, akik hasonló kreatív és pörgős munkát folytatnak, mint ő. Annak érdekében, hogy elüsse az időt, és szórakoztassa, lefoglalja a rajongóit, izgalmas műsort indít el az Instagram-oldalán sok más hírességgel együtt. 

Otthonmaradók előnyben

Charli XCX március 18-án indította el Instagram live műsorának első részét, amiben élőben jelentkezett be a rajongóknak, még hozzá nem is akárkivel. A Christine and the Queenssel beszélgetett videochaten. A rendhagyó beszélgetés témája az emóság volt.

Így küzdenek a Tik-Tokon a koronavírus-járvány ellen

Elképesztő állapotok uralkodnak a világ városaiban, a koronavírus ugyanis teljes mértékben megállította az életet. Mindenki számára nehéz időszak ez, az események percről-percre változnak, a mindennapjainkat korlátozó döntések születnek és úgy látszik, jelentősen változtatnunk kell a jelenlegi életstílusunkon is.

Charli XCX azonban nem állt meg a tartalomgyártással, naponta várhatóak tőle a hasonló live-bejelentkezések. Március 19-én Diplóval cseveg, amibe egy személyes tréninget is beiktatnak, ami kifejezetten az őket követő nézőknek szól majd. Március 20-án pedig Rita Orával tartanak majd csajos csevejt, de később sor kerül egy felelsz vagy mersz játékra is Kim Petras-szal. Ha mindez nem lenne elég, az énekesnő követői egy művészeti órára is becsatlakozhatnak Clairóval. 

Jared Leto nem hallott a koronavírusról, mert a sivatagban meditált

Jared Leto 12 napos elmélyült meditációt végzett a sivatagban, és amikor visszatért, megdöbbenve tapasztalta, hogy kitört a koronavírus-járvány, írja a . A színész és zenész ugyanis teljesen elszigetelten élte a mindennapjait a meditáció alatt, senkivel sem kommunikált a külvilágból. Tegnap tehát úgy érezte, mintha egy teljesen másik helyre tért volna vissza.

Az Instagram live nagy előnye, hogy segítségével nemcsak két felhasználó tud kapcsolatot tartani egymással videochaten keresztül, de felhasználók ezrei is követhetik a két instagamozó beszélgetését. Mi több, üzenetet is hagyhatnak, amit a live indítói látnak és reagálhatnak rá. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet