Charlize Theron A halhatatlan gárda apropóján kivesézte egy interjúban, mit gondolt a Black Lives Matterről és a sokszínűségről. Bár nem először áll ezen témákba, lévén, hogy két fekete gyermeket nevel. 

Igazi szuperhős

Charlize Theron Andy szerepébe bújva tűnik fel a sikeres Netflix-film, A halhatatlan gárda jeleneteiben. 

Charlize Theron
Charlize Theron 2019-Ben / Fotó: Getty Images

A színésznő az izgalmas akciófilmben egy kisebb hadsereget irányít, miközben szembeszáll a gyógyszerészeti terepen igencsak magabiztos titán ellen, aki a DNS-ének replikálásért üldözi Andyt. Az eredeti regény magával ragadta Theront, aki nemcsak érdekesnek és kifejezőnek, de könnyen vizualizálhatónak gondolta a sorokat. A színésznő szerint az érzelmi vonal egyenesen lenyűgöző. 

Használd a hangod!

A halhatatlan gárdában a sokszínűség és az egyenlőség kérdése is megjelenik, habár egy kissé szokatlan módon. Joe és Nicky, a meleg pár élethűen reprezentálják a LMBTQ közösség tagjait és minden nehézségeiket, téve ezt olyan kétértelmű módon, hogy a néző olykor csak vakarássza a fejét a lehetséges értelmezések kavalkádjában. A Pride hónapjában így igencsak sok megfejtésre váró üzenettel kecsegtet a film.  

A Netflix vígjátékká teszi az Eurovíziós Dalfesztivált Will Ferrel-lel és Rachel McAdams-szel

Ferrell és McAdams a film főszereplőjeként a dalverseny egy fiktív párosának bőrébe bújik az Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga című komédiában, amely a világ legnagyobb élő zenei tévéshow-ját ünnepli. A két világsztár az Izlandot képviselő Fire Saga duót játssza, írja a .

Charlize Theron elmondása szerint a diverzitás és a beilleszkedés támogatása Hollywoodban egyre elterjedtebb, ám ez nemcsak okos üzlet, hanem személyes ügy is. A színésznő két fekete gyermeket nevel, így nem csoda, hogy olyan világot szeretne, ahol lányai egyenlő esélyekkel vehetnek részt a hétköznapok megmérettetéseiben. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szeretném, ha tartozhatnának valahova, ahol ragyoghatnak és a saját képességeik szerint élhetnek [/perfectpullquote]

mesélte lányairól Theron a Variety újságírójának. A Black Lives Matter mozgalommal kapcsolatban a színésznő hozzáteszi, fontos, hogy a stúdiók és médiavállalatok teljesítsék az ígéreteiket. Ahogy megírtunk, ez ügyben a reklámiparnak is van hova fejlődnie. Theron elmondása szerint rendkívül fontos, hogy használjunk a hangunkat, méghozzá a jó ügy érdekében. Felelősséggel tartozunk magunkért és egymásért is. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.