Charlize Theron: Hollywoodban a sokszínűség támogatása nem csak üzlet, hanem személyes ügy is

Charlize Theron A halhatatlan gárda apropóján kivesézte egy interjúban, mit gondolt a Black Lives Matterről és a sokszínűségről. Bár nem először áll ezen témákba, lévén, hogy két fekete gyermeket nevel. 

Igazi szuperhős

Charlize Theron Andy szerepébe bújva tűnik fel a sikeres Netflix-film, A halhatatlan gárda jeleneteiben. 

charlize theron
Charlize Theron 2019-ben / Fotó: Getty Images

A színésznő az izgalmas akciófilmben egy kisebb hadsereget irányít, miközben szembeszáll a gyógyszerészeti terepen igencsak magabiztos titán ellen, aki a DNS-ének replikálásért üldözi Andyt. Az eredeti regény magával ragadta Theront, aki nemcsak érdekesnek és kifejezőnek, de könnyen vizualizálhatónak gondolta a sorokat. A színésznő szerint az érzelmi vonal egyenesen lenyűgöző. 

Használd a hangod!

A halhatatlan gárdában a sokszínűség és az egyenlőség kérdése is megjelenik, habár egy kissé szokatlan módon. Joe és Nicky, a meleg pár élethűen reprezentálják a LMBTQ közösség tagjait és minden nehézségeiket, téve ezt olyan kétértelmű módon, hogy a néző olykor csak vakarássza a fejét a lehetséges értelmezések kavalkádjában. A Pride hónapjában így igencsak sok megfejtésre váró üzenettel kecsegtet a film.  

A Netflix vígjátékká teszi az Eurovíziós Dalfesztivált Will Ferrel-lel és Rachel McAdams-szel

Ferrell és McAdams a film főszereplőjeként a dalverseny egy fiktív párosának bőrébe bújik az Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga című komédiában, amely a világ legnagyobb élő zenei tévéshow-ját ünnepli. A két világsztár az Izlandot képviselő Fire Saga duót játssza, írja a .

Charlize Theron elmondása szerint a diverzitás és a beilleszkedés támogatása Hollywoodban egyre elterjedtebb, ám ez nemcsak okos üzlet, hanem személyes ügy is. A színésznő két fekete gyermeket nevel, így nem csoda, hogy olyan világot szeretne, ahol lányai egyenlő esélyekkel vehetnek részt a hétköznapok megmérettetéseiben. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szeretném, ha tartozhatnának valahova, ahol ragyoghatnak és a saját képességeik szerint élhetnek [/perfectpullquote]

mesélte lányairól Theron a Variety újságírójának. A Black Lives Matter mozgalommal kapcsolatban a színésznő hozzáteszi, fontos, hogy a stúdiók és médiavállalatok teljesítsék az ígéreteiket. Ahogy megírtunk, ez ügyben a reklámiparnak is van hova fejlődnie. Theron elmondása szerint rendkívül fontos, hogy használjunk a hangunkat, méghozzá a jó ügy érdekében. Felelősséggel tartozunk magunkért és egymásért is. 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból