Nézem Film Charlize Theron: Hollywoodban a sokszínűség támogatása nem csak üzlet,...

Charlize Theron: Hollywoodban a sokszínűség támogatása nem csak üzlet, hanem személyes ügy is

Promóció

Charlize Theron A halhatatlan gárda apropóján kivesézte egy interjúban, mit gondolt a Black Lives Matterről és a sokszínűségről. Bár nem először áll ezen témákba, lévén, hogy két fekete gyermeket nevel. 

Igazi szuperhős

Promóció
- Advertisement -

Charlize Theron Andy szerepébe bújva tűnik fel a sikeres Netflix-film, A halhatatlan gárda jeleneteiben. 

Charlize Theron 2019-ben / Fotó: Getty Images

A színésznő az izgalmas akciófilmben egy kisebb hadsereget irányít, miközben szembeszáll a gyógyszerészeti terepen igencsak magabiztos titán ellen, aki a DNS-ének replikálásért üldözi Andyt. Az eredeti regény magával ragadta Theront, aki nemcsak érdekesnek és kifejezőnek, de könnyen vizualizálhatónak gondolta a sorokat. A színésznő szerint az érzelmi vonal egyenesen lenyűgöző. 

Használd a hangod!

A halhatatlan gárdában a sokszínűség és az egyenlőség kérdése is megjelenik, habár egy kissé szokatlan módon. Joe és Nicky, a meleg pár élethűen reprezentálják a LMBTQ közösség tagjait és minden nehézségeiket, téve ezt olyan kétértelmű módon, hogy a néző olykor csak vakarássza a fejét a lehetséges értelmezések kavalkádjában. A Pride hónapjában így igencsak sok megfejtésre váró üzenettel kecsegtet a film.  

A Netflix vígjátékká teszi az Eurovíziós Dalfesztivált Will Ferrel-lel és Rachel McAdams-szel

Ferrell és McAdams a film főszereplőjeként a dalverseny egy fiktív párosának bőrébe bújik az Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga című komédiában, amely a világ legnagyobb élő zenei tévéshow-ját ünnepli. A két világsztár az Izlandot képviselő Fire Saga duót játssza, írja a .

Charlize Theron elmondása szerint a diverzitás és a beilleszkedés támogatása Hollywoodban egyre elterjedtebb, ám ez nemcsak okos üzlet, hanem személyes ügy is. A színésznő két fekete gyermeket nevel, így nem csoda, hogy olyan világot szeretne, ahol lányai egyenlő esélyekkel vehetnek részt a hétköznapok megmérettetéseiben. 

Szeretném, ha tartozhatnának valahova, ahol ragyoghatnak és a saját képességeik szerint élhetnek 

mesélte lányairól Theron a Variety újságírójának. A Black Lives Matter mozgalommal kapcsolatban a színésznő hozzáteszi, fontos, hogy a stúdiók és médiavállalatok teljesítsék az ígéreteiket. Ahogy megírtunk, ez ügyben a reklámiparnak is van hova fejlődnie. Theron elmondása szerint rendkívül fontos, hogy használjunk a hangunkat, méghozzá a jó ügy érdekében. Felelősséggel tartozunk magunkért és egymásért is. 

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3