Egy anyuka két évig azt hitte, hogy szeretett gyermekei külön-külön szörnyű balesetekben haltak meg – aztán rájött, hogy exe meggyilkolta őket annak érdekében, hogy vele maradjon.

Tele van bűntudattal

Laura Gray-t most kísérti gyermekei, a 24 napos Ruby és a 21 hónapos Logan halála. Folyamatosan újra és újra lejátszotta magában gyermekei utolsó napjait, és azon kínlódott, hogyan tudta volna megvédeni őket – írta a Daily Star.

Mindig bűntudatom van, minden nap bűntudatom van, és mindig az jár a fejemben, hogy mit tehettem volna másként. Ezt életem végéig magammal fogom vinni

– mondta Laura.

Múlt hónapban Monaghant három rendbeli gyilkosságban és két rendbeli gyilkossági kísérletben találták bűnösnek a gyermekek ellen, és legalább 40 év börtönbüntetésre ítélték.

A per során kiderült, hogy Monaghan megfojtotta az apró Ruby-t szilveszterkor. Nyolc hónappal később pedig megölte Logant egy úszómedence-fülkében.

Szakítani akart a férfival

Laura teljesen összetört lánya halála után. Elmondta, hogy nagyban támaszkodott a férfire és azt hitte minden rendben van, próbáltak a fiukra koncentrálni, akinek nagyon jó viszonya volt az apjával.

Amikor azonban Laura rájött, hogy a vőlegénye nem fizette a lakbért, és komoly szerencsejáték-függősége van, azt mondta Monaghannek, hogy a kapcsolatnak vége, és el kell költöznie. A férfi másnap megölte Logant.

„Jordan azt mondta, hogy ébresszem fel Logant, amíg kimegy pizzát szedni. Amint benéztem a babakocsiba, tudtam. Jordan próbálta újraéleszteni, próbálta elrejteni, amit tett, és műsort rendezett, tudva, hogy már halott. Teljesen összeomlottam” – mesélte a nő.
Csaladon-Beluli-Eroszak-Gyerekgyilkossag-Laura-Grey-2
/ Fotó: Matthew Pover
A kétségbeesett anyuka pszichiátriai segítségre szorult és kórházba szállították. A pár megpróbálta újjáépíteni az életüket, de Monaghan újra szerencsejátékba kezdett, és Laura végül véget vetett a kapcsolatuknak.
„Tudta, hogy problémáink vannak, és szerintem azért tette, hogy közelebb hozzon minket egymáshoz, tudván, hogy támaszkodni fogok rá. És megtettem. Tudta, hogy szükségem van rá” – tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet