Elkészült Woody Allen új filmje, de nem kapott zöld utat

Woody Allen legújabb filmjét, A Rainy Day in New Yorkot elképzelhető, hogy soha nem fogják bemutatni. Az Amazon Studios ugyanis jegeli a dolgot. Nagyon sajnálnánk, ha így lenne, mert szuper színészek játszanak benne.

Az új Woody Allen-moziban Timothée Chalamet és Selena Gomez is szerepel. A rendező egy 5 filmre szóló megállapodást írt alá az Amazon Studios-szal 2016-ban. A Rainy Day in New York-ot még ez évben vetítették volna. Ám csütörtökön bejelentették, hogy “semmiféle bemutató dátumot nem tűztek ki,” értesült a The Guardian.

Az Amazon arról nem nyilatkozott, hogy mi áll a döntés hátterében. Értesülések szerint a Woody Allennel szembeni, régóta húzódó szexuális visszaélési vádakkal lehet összefüggésben a produkciós cég lépése.

A #MeToo kellős közepén a filmet már korábban érték kritikák egy “helytelen” viszony ábrázolása miatt. A kérdéses karaktereket egyébként Jude Law és Elle Fanning formálták meg.

Gettyimages 863422380
Jelenet A Rainy Day In New York Forgatásáról / Fotó: Nme.com / Getty

A hír azután robbant, hogy Chalamet és Gomez a filmért kapott gázsijukat a Time’s UP-mozgalomnak és más karitatív célokra ajánlották fel. Woody Allen pedig újra a médiaérdeklődés középpontjába került az 1992-es szexuális zaklatási ügy miatt. Az Amazonnak ez egyébként állítólag 25 millió dollárjába fáj. 

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból