Nézem Film Elkészült Woody Allen új filmje, de nem kapott zöld...

Elkészült Woody Allen új filmje, de nem kapott zöld utat

Promóció

Woody Allen legújabb filmjét, A Rainy Day in New Yorkot elképzelhető, hogy soha nem fogják bemutatni. Az Amazon Studios ugyanis jegeli a dolgot. Nagyon sajnálnánk, ha így lenne, mert szuper színészek játszanak benne.

Promóció
- Advertisement -

Az új Woody Allen-moziban Timothée Chalamet és Selena Gomez is szerepel. A rendező egy 5 filmre szóló megállapodást írt alá az Amazon Studios-szal 2016-ban. A Rainy Day in New York-ot még ez évben vetítették volna. Ám csütörtökön bejelentették, hogy “semmiféle bemutató dátumot nem tűztek ki,” értesült a The Guardian.

Az Amazon arról nem nyilatkozott, hogy mi áll a döntés hátterében. Értesülések szerint a Woody Allennel szembeni, régóta húzódó szexuális visszaélési vádakkal lehet összefüggésben a produkciós cég lépése.

A #MeToo kellős közepén a filmet már korábban érték kritikák egy “helytelen” viszony ábrázolása miatt. A kérdéses karaktereket egyébként Jude Law és Elle Fanning formálták meg.

Jelenet A Rainy Day in New York forgatásáról / Fotó: NME.com / Getty

A hír azután robbant, hogy Chalamet és Gomez a filmért kapott gázsijukat a Time’s UP-mozgalomnak és más karitatív célokra ajánlották fel. Woody Allen pedig újra a médiaérdeklődés középpontjába került az 1992-es szexuális zaklatási ügy miatt. Az Amazonnak ez egyébként állítólag 25 millió dollárjába fáj. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3