Követem Sztárok Lavinaként terjed az Ellen DeGeneres műsorvezető haláláról szóló álhír

Lavinaként terjed az Ellen DeGeneres műsorvezető haláláról szóló álhír

Promóció

Elárasztották a Twittert a #RIPEllen hashtagek, percek alatt rengetegen osztották meg, hogy Ellen DeGeneres meghalt. Azonban erről szó sincs, a népszerű műsorvezető-humorista él és virul!

Gyorsan terjed az álhír

Promóció
- Advertisement -

A közösségi oldalakon egyre többen osztanak meg Ellen DeGeneres-re emlékező videókat, és részvétnyilvánításokat, írja az Insider.

Ellen DeGeneres / Fotó: Kevin Winter / Getty Images

A lap értesülései szerint amikor kiderült, hogy nem folytatódik közkedvelt talk show-ja, sokan háborogni kezdtek, mások pedig sajnálkoztak, és nem épp szerencsésen a #RIP hashtagekkel fejezték ki szomorúságukat. Ebből kapott lángra a pletyka. Több felhasználó is rákeresett, ellenőrizte, valóban elhunyt-e a humorista-műsorvezető, és humorizáltak a terjedő álhíren.

Olyan hírességek képével osztották meg, hogy #Ripellen, akik hasonlítanak DeGeneres-re, mint például a fenti Katy Perry.

Az fenti fotón azzal viccelődött a Twitter-felhasználó, hogy talált Ellenről egy régi, fiatalon készített fotót:

Egyelőre nem reagált DeGeneres

Egy másik vonalon szintén sok RIP-kommentet váltott ki DeGeneres álhalálhíre az emberekből. Olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint állítólag a műsorvezető sokszor alkalmazottait rémesen kezelte, sokak szerint mióta ezt nyilvánossá tették, Ellen elindult a lejtőn, és vége lehet karrierjének.

Egyelőre Ellen DeGeneres nem reagált a posztokra. Legutolsó Facebook-posztja egy Brad Pitt-beszélgetés, amely cikkünk írása előtt 2 órával került feltöltésre. A színészt a legutóbbi filmje, a Volt egyszer egy Hollywood kapcsán faggatta a műsorvezető, amelyért elnyerte első Oscar-díját és mi is beválasztottuk a tavalyi év legjobb 10 filmjei közé.

Június végén Magyarországon Terence Hill haláláról szóló álhír terjedt. Olyan mértékben söpört végig a magyar internetezők körében, hogy a Google aznapi legfelkapottabb keresése lett.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3