Lavinaként terjed az Ellen DeGeneres műsorvezető haláláról szóló álhír

Elárasztották a Twittert a #RIPEllen hashtagek, percek alatt rengetegen osztották meg, hogy Ellen DeGeneres meghalt. Azonban erről szó sincs, a népszerű műsorvezető-humorista él és virul!

Gyorsan terjed az álhír

A közösségi oldalakon egyre többen osztanak meg Ellen DeGeneres-re emlékező videókat, és részvétnyilvánításokat, írja az Insider.

ellen degeneres meghalt halalanak oka alhir
Ellen DeGeneres / Fotó: Kevin Winter / Getty Images

A lap értesülései szerint amikor kiderült, hogy nem folytatódik közkedvelt talk show-ja, sokan háborogni kezdtek, mások pedig sajnálkoztak, és nem épp szerencsésen a #RIP hashtagekkel fejezték ki szomorúságukat. Ebből kapott lángra a pletyka. Több felhasználó is rákeresett, ellenőrizte, valóban elhunyt-e a humorista-műsorvezető, és humorizáltak a terjedő álhíren.

Olyan hírességek képével osztották meg, hogy #Ripellen, akik hasonlítanak DeGeneres-re, mint például a fenti Katy Perry.

Az fenti fotón azzal viccelődött a Twitter-felhasználó, hogy talált Ellenről egy régi, fiatalon készített fotót:

Egyelőre nem reagált DeGeneres

Egy másik vonalon szintén sok RIP-kommentet váltott ki DeGeneres álhalálhíre az emberekből. Olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint állítólag a műsorvezető sokszor alkalmazottait rémesen kezelte, sokak szerint mióta ezt nyilvánossá tették, Ellen elindult a lejtőn, és vége lehet karrierjének.

Egyelőre Ellen DeGeneres nem reagált a posztokra. Legutolsó Facebook-posztja egy Brad Pitt-beszélgetés, amely cikkünk írása előtt 2 órával került feltöltésre. A színészt a legutóbbi filmje, a Volt egyszer egy Hollywood kapcsán faggatta a műsorvezető, amelyért elnyerte első Oscar-díját és mi is beválasztottuk a tavalyi év legjobb 10 filmjei közé.

Június végén Magyarországon Terence Hill haláláról szóló álhír terjedt. Olyan mértékben söpört végig a magyar internetezők körében, hogy a Google aznapi legfelkapottabb keresése lett.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból