Követem Média Vizsgálat indult az Ellen DeGeneres Show ellen

Vizsgálat indult az Ellen DeGeneres Show ellen

Promóció

A vizsgálat megindításáról szóló döntés a diszkriminációval és a rossz bánásmóddal kapcsolatos panaszos hangvételű interjúkat tartalmazó cikk közzététele által született. 

Kivizsgálások kezdődnek

Promóció
- Advertisement -

A WarnerMedia munkatársakkal foglalkozó részlege egy külső vállalat képviselőivel együtt meghallgatja a jelenlegi és az egykori alkalmazottakat az Ellen DeGeneres Show műsorral kapcsolatos tapasztalataikról. 

Vizsgálat indul az Ellen DeGeneres Show ellen / Fotó: Michael Rozman

A The New York Times értesülése szerint a felülvizsgálat elindításáról szóló döntés egy olyan cikk közzétételét követte, amely a jelenlegi és volt munkavállalók beszámolóit tartalmazta. A dokumentum szerint diszkrimináció és rossz bánásmód volt jellemző az Ellen Show munkálatai során.

Egyelőre áll a műsor

A BuzzFeed News ebben a hónapban egy cikket tett közzé, amely a toxikus munkakultúra leírását vette górcső alá. Az írásban az Ellen Show egykori alkalmazottai bevallották, hogy “rasszizmussal, félelemmel és megfélemlítéssel” szembesültek munkájuk során. Mindezért a műsor három vezető producerét, Ed Glavint, Mary Connelly-t és Andy Lassnert vonnák felelősségre. A kollégák szerint az orvosi okok vagy gyászolás miatt kikért szabadságok folytán elbocsátották őket. A fekete alkalmazottak rasszista megjegyzéseket keleltt eltűrniük. 

Sajnálom, csak a fehér, itt dolgozók nevét tudom 

– mondta a műsor egyik írója a fekete munkatársának, aki szintén vallomást tett a publikált cikkben. Tavaly Ellen DeGeneres megújította szerződését, mely szerint 2022-ig folytatja a program vezetését mint házigazda. Emellett megállapodást írt alá a WarnerMedia streaming platformjával, a HBO Max-szal, ami három készülő műsorának kínál felületet. 

Lavinaként terjed Ellen DeGeneres műsorvezető haláláról szóló álhír

A közösségi oldalakon egyre többen osztanak meg Ellen DeGeneres-re emlékező videókat, és részvétnyilvánításokat, írja az . A lap értesülései szerint amikor kiderült, hogy nem folytatódik közkedvelt talk show-ja, sokan háborogni kezdtek, mások pedig sajnálkoztak, és nem épp szerencsésen a #RIP hashtagekkel fejezték ki szomorúságukat. Ebből kapott lángra a pletyka.

A több tucat Emmy-díjjal kitüntetett Ellen DeGeneres Show jelenleg szünetel. Egyelőre nem tudni, hogyan indul újra a műsor a koronavírust követően. Ahogy egyelőre az is kilátástalan, miképpen áll lábra a pandémia folytán leállt szórakoztató- és divatipar vagy a képzőművészeti élet. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3