Elon Musk internethálózatot biztosító, Starlink nevű cégének most nem a közösségi média és az infláció fenyegetéseivel kell szembenéznie.

Végül is tányér-antennának hívják

Az űrbeli internetet a műholdak és a méretes fehér tálakhoz hasonlító vevőkészülékek biztosítják. Korábban már felfedezték a cégnél, hogy galambok befészkelése miatt megszakad a kapcsolat – írta meg a 24.hu.

A mérnökök a fagy ellen kifejlesztették, hogy felfűti magát a készülék, így leolvad róla a csapadék. Ezt azonban a kóbor macskák is felfedezték és nem is hagyták szó nélkül.

Elon-Musk-Urinternet-Technologiai-Fejlodes-2

„A Starlink remekül működik, mindaddig, amíg macskák fel nem fedezik, hogy a hideg napokon az antenna bekapcsolja a fűtést” – írta meg Twitter-oldalán, Aaron Taylor, a macskák megtalálója.

És ha ez csak egy szimuláció?

Mint beszámoltunk róla, nemrég újabb Twitter-bejegyzésben értekezett Elon Musk annak a lehetőségről, hogy a valóságunk csak egy szimuláció. Ha belegondolunk, hogy a videojátékok hol tartottak pár tízével ezelőtt és hol tartanak most, megdöbbentő következtetéseket vonhatunk le a jövőnkkel kapcsolatban.

De vajon, akkor már a macskáknak és galamboknak sem fog kelleni Elon Musk melege? Vagy a metaverzumban már mindegy lesz?

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet