Neszmélyen elsüllyedt egy hajó. Azonban pontosan nem derül ki, hogy mikor történt az eset, feltehetően csütörtökön vagy pénteken.

A vízbe ugrottak az utasok

Egy hajózással foglalkozó Facebook-csoportban látott először napvilágot az a hír, miszerint egy hajó léket kapott és elsüllyedt.

– Neszmélyen a Duna 1750,4 fkm-ben a jobb parton elsüllyedt egy 10 méter hosszú, 4,2 tonnás motoros – olvasható a Hajósok a Facebookon-bejegyzésében, amit a 24.hu vett észre.

Fotók is készültek az elsüllyedt hajóról

Pontosan nem derül ki, hogy mikor történt az eset, feltehetően csütörtökön vagy pénteken. Mint írják, „a hajó kitért a hajóútból és az épülő komp rámpa szádlemezére futott. A hajó léket kapott és a helyszínen elsüllyedt. A benne tartózkodók kiúsztak a partra, személyi sérülés nem történt.”

Mindenesetre az elsüllyedt hajóról fotókat osztott meg a Hajósok nevű Facebook-oldal.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.