Nézem Film Megrendezik az Emmy-díj átadását, de még nem tisztázott, hogy...

Megrendezik az Emmy-díj átadását, de még nem tisztázott, hogy milyen formában

Promóció

Az idei Emmy-díjátadó házigazdája Jimmy Kimmel lesz, de még nem tisztázódott, hogy a koronavírus-járvány miatt, milyen formában kerül megrendezésre.

A koronavírus betehet az Emmy-nek is

Promóció
- Advertisement -

Számos rendezvény maradt el, mint ahogy az 50. Glastonbury Fesztivál, vagy került át az online térbe, akárcsak a MET-gála a koronavírus-járvány következtében. Az idei Emmy-díj sorsa még nem dőlt el.

Nem tudom hol és hogyan fogjuk megcsinálni vagy, hogy miért is csináljuk, de megcsináljuk és én leszek a házigazdája

– mondta Jimmy Kimmel.

Az ABC csatorna vezetője, Karey Burke szerint többféle forgatókönyvvel készülnek a rendezvény lebonyolítása érdekében, a személyes ceremóniától kezdve a virtuális rendezvényig. A műsor producerei és Jimmy Kimmel is keményen dolgoznak azon, hogy megfelelő formát találjanak a showműsor megjelenésének. „Teljesen biztos vagyok benne, hogy bármilyen formában is lesz megrendezve, piszkosul szórakoztató lesz” – nyilatkozta a csatorna vezetője.

Jimmy Kimmel / Fotó: Pawel Kaminski

A csatorna vezetősége egyelőre még nem kötelezte el magát egyik lehetséges verzió mellett sem, de amennyiben lehetőség nyílik tömegrendezvények megtartására a megfelelő óvintézkedések mellett rendezik meg az eseményt, írj a The Hollywood Reporter.

Ha a szervezők az Emmy virtuális formáját választják, akkor követheti a szintén ebben a formában június 28-án megrendezésre kerülő BET-díjátadó példáját. “A legnagyobb különbség nyilvánvalóan a közönség hiánya lesz. Sajnos ha ez így van, akkor a műsor már nem kötődik a színpadhoz. A helyszín hiányában kevesebb nagyszabású produkció lesz” – nyilatkozta a BET-díj producere.

Van néhány példa, amit követhet az Emmy-díj

Az áprilisi koronavírus adománygyűjtő eseményt a Saving Ourselves-et is virtuálisan rendezték meg. A házigazdák monológjait, a szkeccseket előre rögzítették, miközben a stábtagok létszáma nem haladta meg a húsz főt. Egy normál körülmények között megrendezett BET-díjátadón körlbelül 300 alkalmazott dolgozik. A producerek szerint az Emmy-díjátadó egyik legnagyobb kihívása a zenei előadók hiánya lehet.

A koreai példa / Fotó: Biaswrecker

Ha lehetőség lesz megtartani a rendezvényt normális körülmények között, járványügyi szempontból akkor is fontos biztonsági intézkedéseket kell betartani. Hasonlóan a dél-koreai Baeksang Arts Awards-díjátadóhoz, ahol disztópikus látvány fogadta a rendezvényre érkezőket. Jelöltek kísérő nélkül, egymástól másfél méteres, biztonságos távolságban ültek. Lehetséges, hogy az Emmy-díj átadója is hasonló körülmények között zajlik majd.

25 híresség, akik nem bírták könnyek nélkül a Met Gála napján

3.1m Likes, 13.8k Comments – Blake Lively (@blakelively) on Instagram: “…when the carpet matches the Blakes. Met Ball 2018, 2017, 2016” Blake Lively egy fotósorozatot megosztva mosolyogva emlékezett vissza, hogy minden évben mintha a gála bejárata előtti híres lépcsők kárpitjához öltözött volna.


A szervezők egyelőre foglalásban tartják a Microsoft Theatre-t, arra az esetre, ha mégis lehetőség lesz nagyobb csoportos rendezvényként megtartani az Emmy-díjátadót.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3