A Family Guy úgy döntött, beszünteti a homoszexuális vicceket

A lassan 20 éves sorozat, a Family Guy rengeteg hírességet és társadalmi helyzetet kifigurázott már, de valahogy mégse lehet megunni. Aki pedig nézi a sorozatot, talán észrevett némi változást.

A Family Guy alkotója, Seth MacFarlene kijelentette, hogy haladni kell a változásokkal. Mostantól fokozatosan megszünteti a homoszexuálisokat érintő vicceket. Ezt az elhatározást a vasárnapi részben, egy meta epizódban jelentette be, amiben Peter hangjaként egy Trump-figurának mondja el, hogy a sorozat mire készül.

stewie gets weird 1519152554 1519152555
Ezentúl ezeket mellőzik a Family Guy alkotói / Fotó: NewNowNext

 

A Family Guy producerei, Alec Sulkin és Rich Appel megerősítették, hogy ez a legmegfelelőbb a jelenlegi helyzetben. Mint mondják, amin 2005-ben vagy 2006-ban biztonsággal viccelődtek, azon ma már aligha tehetik meg, máskülönben ellenszenvet vívnának ki. A sorozat készítői jól látják, hogy a világ változik, és ebbe a kultúra is beletartozik. Ha továbbra is jelen szeretnének maradni, elengedhetetlen, hogy fejlődjenek.

Véget ért a találgatás: Kevin Hart nem lesz az Oscar házigazdája

Kevin Hart lemondott az Oscar-házigazda posztról, miután régi homofób tweetjei miatt kitört a botrány. Azóta többször bocsánatot is kért. Ezt követően Ellen DeGeneres műsorában beszélgettek a történtekről. A műsorvezetőnő még az Akadémiát is felhívta, hogy megtudja, akarják-e még Hartot. Végül Kevin Hart azzal távozott a műsorból, még gondolkodik rajta, elfogadja-e a szerepet.

Eddig a Family Guy rendszeresen homoszexuális vicceket csinált Stewieból, a Griffin család babájából. A döntést olyan személyek is befolyásolták, mint Kevin Hart, akinek sértő viccei valószínűleg még pár évig terítéken lesznek, ha Hart neve előkerül.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból