Felgyújtotta magát egy férfi Veszprémben, egy irodaház épületében.

Öngyilkos lett

A Veszprém Megyei Kormányhivatal járási hivatalának épületében lett öngyilkos egy férfi. Az épülethez több mentő és tűzoltóautó, valamint rendőrök is érkeztek. A férfi belehalt a sérüléseibe – közölte a Blikk.

Az épület a tűzoltóság közvetlen szomszédságában található a Dózsa György úton, úgyhogy a tűzoltók hamar kiérkeztek. A helyi lap információi szerint a tűz az első emeleten keletkezett, több berendezési tárgy és bútor is elégett, nagy füst keletkezett. A bent tartózkodók elhagyták az épületet, a tűzoltók az elhunyt férfin kívül nem találtak mást az épületben. A megyei lapnak többen elmondták, szörnyű volt látni az égő embert.

74 éves volt a férfi

Máté Alexandra, a Veszprémi Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az elsődleges vizsgálatok szerint egy 74 éves férfi volt az áldozat, aki a hivatal várójában gyújtotta fel magát.

A megyei rendőrségi szóvivő hozzátette, az ügyben közveszélyokozás bűntett miatt indítanak nyomozást. Az üggyel kapcsolatban egyéb kérdésekre a rendőrséget és a katasztrófavédelmet még nem válaszolt.
Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet