Vasárnap késő este egyértelművé vált, nem csak ötödik kormányát alakíthatja Orbán Viktor, de a Fidesz zsinórban a negyedik kétharmadát szerezte meg. A magyar hírességek is megosztották a gondolataikat a történésekkel kapcsolatban.

A magyar celebeket is megosztotta a kormánypárt elsöprő győzelme, írjaNoizzTóth Gabi, aki a Himnuszt is elénekelte a Fidesz kampányzáróján, örült az eredményeknek, azt írta közösségi-oldalán, hogy “Meg volt írva”.

Kis Grófo is örült a kormánypárt győzelmének, Szijjártó Péterrel fotózkodott a párt eredményváróján. Győzike közösségi média-oldalán a Tavaszi szél vizet áraszt-ot költötte át, hogy kifejezze örömét.

Tavaszi szél vizet áraszt, magyar ember Fideszt választ. Megcsináltuk. Látod Fidesz újra megcsináltuk. Győztünk, Győztünk, Győztünk!

Azonban voltak, akiket nagyon elkeserített az eredmény. Osváth Zsoltot, a Zshow Time YouTube-csatorna tulajdonosát sokkolták a számok. “Megsemmisültem. Türelmet kérek, ígérem, hamarosan összeszedem magam. Ilyen az, amikor szívből dönt az ember. A szíve törik össze. Sose hagyjon el benneteket a remény”.

Molnár Áron (noÁr) is csalódottságát fejezte ki: “A tegnap tanulsága. Ezt a rendszert demokratikus úton nem lehet leváltani. Ez a szavazás egy rossz színház lett. […] Felfoghatatlan, hogy milyen négy év vár ránk. Milyen pusztítások..Nekünk most új eszközöket kell keresnünk, hogy egy szabadabb és nyitottabb országért küzdjünk tovább. Most veszünk egy levegőt, erőt merítünk és aztán megyünk tovább. Mert nem fogunk megállni! A legfontosabb: nem vagytok egyedül! Én is, mi is itt vagyunk!”

Pusztító, elsöprő, megsemmisítő kudarc. Mától mindent másképp kéne csinálni, mint eddig, és valószínűleg ez sem változtatna a helyzeten

 – fogalmazott Puzsér Róbert

A publicista azt is hozzátette, hogy úgy gondolja, nincs esély a rendszerváltásra, mivel a jelenlegi rezsim demokratikusan nem leváltható.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.