Szereted a farsangot? Szeretsz bulizni? Ráadásul imádod a Kelemen Kabátbant? Akkor péntek este az Akvárium Klubban a helyed, hiszen a következő programot neked találták ki!

A február a farsangi szezon legfontosabb hónapja, mikor tradicionálisan jelmezekbe, maskarákba bújunk, szalagos fánkot majszolunk, és egy buli keretében eltemetjük a telet. Tájegységek szerint ez különbözőképpen is megjelenik, vegyük például a mohácsi busókat, vagy ha külföldet vizsgáljuk, akkor a velencei karnevált.

Ezt az ún. „ünnepet” igyekszik felkarolni a népszerű magyar együttes, a Kelemen Kabátban is február 24-én az Akvárium Klubban. A különleges zenei és öltözködési szettjeiről híres zenekar egy forintos farsanggal egybekötött jelmezversenyt igyekszik meghirdetni, ahol a koncert és a bulizás mellett a kreativitást, és az ötletességet jutalmazni is fogják.

Mivel jár ez?

A zsűrit Dombóvári István humorista, a Brainsből és az Irie Maffiából ismert MC Columbo, és a mesterfodrász Koczka alkotja. Feladatuk, hogy kiválasszák a legjobb öt jelmezest, akikből a három legjobbat a Kelemen Kabátban koncertje alatt választják ki, mégpedig őrültségük alapján. Az első helyezettnek 100. 000 HUF, a másodiknak 50. 000 HUF, a harmadiknak 20. 000 HUF ütheti a markát.

Te tudod már, kinek öltözöl?

#weboldal | #facebook

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. 02. 24. – 20 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyárak: elővételben 1. 800 HUF – helyszínen 2. 300 HUF

Jegyelővétel: ITT

Címlapfotó: EFOTT

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet