A jungle rock’n’roll legnépszerűbb hazai képviselői az őszi szezon egyik legnagyobb durranására készülnek: beveszik az Akvárium Klub NagyHallját, ahol legújabb anyagukat, a Boneridert is bemutatják élőben! A címadó dal már most is meghallgatható.

Az idén 5 éves Fran Palermo újabb anyaggal jelentkezik, mely nagysikerű lemezük, a Razzle Dazzle óta az első rögzített újdonságuk. Henri Gonzo és zenekara ezúttal a Bonerider című 5 dalos EP-vel ereszkedik alá az Erzsébet téren, és egy egész estére elvarázsolja rajongótáborát a mediterrán ütemek és a dögös rock’n’roll kiváló elegyével.

A csapat azonnal stúdióba vonult, amint véget értek a fesztiválok, az új számok egy részét a Stamusic stúdióban, egy részét pedig Henri Gonzo frontember házi stúdiójában rögzítették.

A hamarosan megjelenő minialbum több szempontból is nagy előrelépés a zenekar életében, hiszen még jobban szólnak a dalok, mint korábban és az is újdonság, hogy először dolgoztak együtt dalszövegíróval, akivel a most bemutatott számot is közösen jegyzik. Rory Winston montreali szerzővel tavasszal ismerkedett meg Henri – közös spanyol barátjuk mutatta be őket, aki akkoriban rögzítette Tövisházi Ambrus vezényletével debütalbumát, a Music Illness Cash-machine-t.

Bonerider EP egyik legnagyobb különlegessége, hogy a záró dal a Fran Palermo történében az első magyar nyelvű felvétel, méghozzá a Holdvilágos, mely egy régi Eisemann-Zágon-dal újragondolása!

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. november 10. 20 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: 1. 700 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet