Warning: Undefined property: WP_Error::$slug in /home/contextus/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 42

Fran Palermo

Ligeti Gyuri: A művészet lényege az, hogy minden benne van

Ligeti Gyuri talán mindenki számára ismerős név a zeneiparban. Nem csak azért, mert a Zagarban vagy éppen a We are Rockstars oszlopos tagja. Számos banda albumán ott a kéznyoma. Most viszont végre kiadta első szólóalbumát, amely Return to Alexandria címet kapta. Ligetivel beszélgettünk többek között a Sopronhoz és Pécshez fűződő viszonyáról, londoni útjáról és arról, mit is jelképez a RTA.

Fran Palermo “Bonerider” dalpremier- és EP-bemutató

A jungle rock’n’roll legnépszerűbb hazai képviselői az őszi szezon egyik legnagyobb durranására készülnek: beveszik az Akvárium Klub NagyHallját, ahol legújabb anyagukat, a “Bonerider”-t is bemutatják élőben! A címadó dal már most is meghallgatható.

A38 Hajó: Négy YouTube-csatornán több száz koncertfilm

Tavaly szeptember 1-jén négy új Youtube-csatornát indított az A38 Hajó. Célja, hogy a fantasztikusan gazdag koncertfilm-archívumunk a lehető legtöbb emberhez eljusson. Most te is megnézheted őket, ha esetleg lemaradtál kedvenc zenekarod előadásáról, vagy újból át akarod élni!

A legjobb hangulatú fesztivál idén is startol

Jót akarsz magadnak? Akkor gyere ki a tóra idén is! Július 14. és 16. között ugyanis a főváros legalterabb apraja-nagyja leköltözik a bánki tó partjára csapatni egy nagyot. Ezúttal az eddigiekhez képest még változatosabb és széleskörűbb program-felhozatallal készülnek nektek a szervezők, lesz 0.nap is, illetve a ContextUs.hu csapata is jelen lesz egy kulturális sátorral a placcon!

A Fran Palermo és a vasárnapi húsleves esete

Egy Fran Palermo-koncert olyan, mintha hazajárnék; szinte veteránnak érzem magam. Végigkövethettem amint a sokfúvós, balkán ihlette indiefolk kavalkádból vagabond rock és aztán jungle rock lesz, és ahogy a jól összeszokott, „mindenki ismer mindenkit” közösségből egy teltházas, A38 hajós bandává növik ki magukat. Pénteken sem volt ez másként, a Razzle Dazzle albumuk bemutatókoncertjén – az esemény oldalára a koncert napján felkerült a “SOLD OUT” felirat.

Heló, heló, Fran Palermo!

Még nem csúsztatok le a mai este legfrenetikusabb bulijáról! 8 órától albumpremier show-val készül nektek a Fran Palermo, ami annak ellenére, hogy az A38 hajón lesz, semmiben sem fog sétahajókázásra hasonlítani. Sőt!