Mint arról egy korábbi cikkünkben is megírtuk, a Bánkitó Fesztivál hangulatát a legjobbnak tartják hazánkban. És te most INGYEN juthatsz be a fesztiválra!

Hirdetés

Idén a Bánkitó a korrupcióra, elnyomásra fűzi fel a koncepcióját. Sőt, kiderült, hogy egy oligarcha is megvette a fesztivált

A fesztivál közleménye szerint:

A Bánkitón idén is egy olyan fontos társadalmi probléma fogja majd össze a fesztivál összes programját, ami mellett nem lehet már csak úgy elbuliznia senkinek. 2017-ben ez a korrupció, és azok a dolgok, amik azt lehetővé teszik. 

Ha maradna időd a bulizásra a társadalmi felelősségvállalás gyakorlása után, akkor olyan zenekarok koncertjein csapathatod, mint:

a három zsidó nőből álló A-Wa, akik a jemeni népzenei hagyományokat keverik a hop-hoppal; a hazai közönségnek nem ismeretlen Middlemist Red; a brit Slaves; a német The Picturebooks; a Henri Gonzales vezette Fran Palermo; az örök happy Csaknekedkislány.

Itt csekkolhatod a további neveket.

Sőt, mi is részt veszünk és hozzáteszünk a Bánkitó Fesztivál civil-kult programsorozatához, amelyről a napokban adunk hírt nektek.

És hogyan nyerhetsz INGYEN bérletet a Bánkitó Fesztiválra?

Nincs más dolgod, mint dobni egy like-ot a Facebook-oldalunkra, amit itt találsz, és e cikk alján hagyni egy kommentet. Írd meg, miért várod a Bánkitót!

A szerencsés egy nyertest ki fogjuk sorsolni.

A nyereményjáték kezdete ma, azaz 2017. 06. 23-án ,12 órakor indul, és 5-én, 12 órakor zárul (a fesztivál kezdete, azaz 12-e előtt pontosan egy héttel).

A sorsolást élőben közvetítjük, ahol kihúzzuk a kalapból a kommentelő nevét!

Címlapfotó: Mindennap számít

Hirdetés