A Békemenet után hivatalosan is Fidesz-tag lett Győzike.

„Mától hivatalosan is! köszönöm szépen dr. Budai Gyula képviselő úrnak” – ezzel osztotta meg azokat a képeket Gáspár Győző, amiken a külső piacok fejlesztéséért és koordinálásáért felelős miniszteri biztos kitölti neki a Fidesz tagfelvételi lapját – szúrat ki a 444.

Gáspár Győző “Győzike” eddig valóban nem hivatalosan támogatta a Fideszt: már március 15-én is az első sorban vonult Bencsik András és Bayer Zsolt mellett a Békemeneten, majd Becsó Zsolt pásztói kampányfórumán is ott fényképezkedett.

“Sokan írták és mondták, hogy szégyelljem magam, ezek után nem néznek, a pusztulatba is küldtek. De ezek nem érdekelnek, nem foglalkoztam ezzel, ez egy Békemenet volt” – így lelkendezett a Békemeneten való meneteléséről Gáspár Győző.

Kapcsolódó cikk

Mint hozzátette, “nagyon jól éreztem magam, sok szeretetet kaptam. Nem a támadások érdekelnek, hanem a miniszterelnök úr szavai. Az érdekel, hogy a 80 éves anyósom kétszer kapott nyugdíjat, a feleségem visszakapta az adójának egy részét, mert Virág, a lányunk tanuló. A Gáspár család kőkemény fideszes csapat”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet