Gulyás Márton és stábja a Partizán YouTube-csatornáján rántotta le a leplet a kormánymédia egyik zászlóshajója, a közmédia rendszeréről.

A politikai aktivista, Gulyás Márton a slejm nevű YouTube-csatornáját a 2018-as parlamenti választások óta Partizán néven futtatja. Jobbára közéleti témákat vesz górcső alá, mint például hogyan volt ellenzékben a Fidesz 2002 és 2010 között.

Gulyás Márton Partizán Youtube Közmédia Kormánymédia
Gulyás Márton, Politikai Aktivista, A Partizán Youtube-Csatorna Alapítója / Fotó: Bielik István / 24.Hu

De Gulyás volt az, aki oknyomozás után felfejtette a kamupártokat, amelyek Seres Máriához és köréhez köthetők.

Ezúttal a kormánymédia egyik zászlóshajóját, a közmédia rendszerét buktatta le. Bár aligha lep meg valakit, de legalább újabb bizonyíték van arra, miként működik a propaganda.

Gulyás Márton aktivistát úgy vonják vád alá, hogy nem is értesítik / ContextUs

Gulyás Márton aktivistának, kulturális kurátornak újfent bírósági tárgyaláson kell részt vennie. Azonban erről ő nem kapott semmiféle hivatalos értesítést postai úton, hanem a sajtóból tudta meg, hogy egyébként II. rendű vádlottként került megnevezésre, csoportos garázdaság vétke miatt. Joggal tehetjük fel a kérdést: hogyan történhet meg ma Magyarországon, hogy nem küldi ki a bíróság a hivatalos levelet a tájékoztatásról?

Két e-mailt mutatnak a videóban. Az egyikben a kormány bejelentése után, a nyugdíjasoknak küldött rezsiutalványokról keresnek hálás nyilatkozókat.

Tehát nem megkérdeznék a nyugdíjasokat, mi a véleményük róla. Ellenkezőleg: kifejezetten csak olyanokat keresnek, akik örülnek a kormány intézkedésének.

A másik emailben pedig olyan méhészeket kerestek, akik dicsérik az új, kormányzati támogatást.

A középiskolás Nagy Blanka legyőzte a kormánymédia zászlóshajóit

Elvesztette jogerősen a Lokál után az Origo kiadója, a New Wave Media Group azt a sajtópert a Fővárosi Ítélőtáblán, amit Nagy Blanka indított a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó kormányközeli honlap ellen. nagy blanka per, nagy blanka origo,

Az emaileket Hóbor Katinka küldte, őt viszont sehol sem említik az MTVA felületein, ezért a Partizán felhívta az emailek végén lévő telefonszámot. Így jutottak el Pető Bianka MTVA-s műsorvezetőn keresztül Hóbor Katinkához.

Bizonyíték: így manipulálják a híreket közpénzből!

Több leleplező/oknyomozó anyagot szeretnél látni? Akkor szállj be akár csak havi 300 Forinttal a finanszírozásunkba! http://patreon.com/slejmshow

Ő volt az, aki megerősítette, az aznapi anyaghoz már nem kell ilyen ember, de még hatszor elő fogják szedni a témát, és kell majd ilyen nyilatkozó.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk