Hamarosan kiderül, ki nyeri az idei Nagy-Szín-Pad!-ot

Pár napon belül eldől, hogy ki lesz a nyertese a koncertező előadók ötödjére megrendezett, legrangosabb hazai versenyének, a Nagy-Szín-Pad!-nak. A 2018-as, meglehetősen színes mezőnyből az Antonia Vai, az Apey & the Pea és az NB vannak még versenyben.

A győztes a Sziget Festival Official, a VOLT Fesztivál Official, a Strand Fesztivál Official, a dunaszerdahelyi Fröccsfest és a CAMPUS FESZTIVÁL official nagyszínpadán is koncertezhet idén. Meghívást kap a Petőfi Zenei Díj nagyszabású show-műsorába, amelynek idén a STRAND Fesztivál ad otthont. Lehetősége nyílik egy videoklip elkészítésére is.

20150109190303338340 Nagyhall Bg 69
Nagy-Szín-Pad!-Döntő Az Akváriumban / Fotó: Akvárium Klub

A Visegrádi Csoport magyar elnökségének éve kapcsán a résztvevők egyike Magyarország képviseletében léphet színpadra egy cseh, lengyel és szlovák fesztiválon.

A Nagy-Szín-Pad! döntőjének az Akvárium ad otthont, május 11-én. Az M2 Petőfi TV és számos portál élőben közvetíti.

“Az eddigi tapasztalataink és a résztvevők visszajelzései azt igazolják, hogy bár a Nagy-Szín-Pad!-nak nagy a tétje, mégsem kizárólag versenyként tekintenek rá, sokkal inkább egy négy napos koncertsorozatként, amelyet rengeteg fesztiválmeghívás és egyéb felkérés követ” – mondta Lobenwein Norbert, a rendezvény alapítója.

A Nagy-Szín-Pad!-ot 2014-ben a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió indította útjára, és azóta is együtt gondozzák. A Nagy-Szín-Pad!-nak köszönheti indulását többek között a Halott Pénz, Szabó Balázs Bandája, a Margaret Island, a Honeybeast, a Blahalouisiana, az Ivan & The Parazol, a Fran Palermo vagy a Middlemist Red.

Az eseményt  számos portál élőben streameli, a Nagy-Szín-Pad! fő médiapartnere, a Recorder pedig kiemelt figyelemmel követi a verseny alakulását.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. május 11., 19 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: 1.000 HUF 

Jegyfoglalás: ITT

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból