Egy nő, aki hat éve kötött házasságot férjével, elárulta, hogy meleg, de még mindig házasok, mivel ők továbbra is lelki társak.

Igazi társak

A 26 éves Nicolette Popa 2020 nyarán árulta el férjének, Ryannek, de ahelyett, hogy ellenséges szakításba keveredtek volna, ketten úgy döntöttek, hogy együtt maradnak és együtt nevelik tovább két gyermeküket – írta a LadBible.

A 27 éves Ryan bevallotta, hogy igazából nem lepte meg a vallomás, Nicolette pedig hozzátette, hogy továbbra is a legjobb barátok és egymás legnagyobb támogatói.

Még mindig házasok vagyunk, és még mindig együtt élünk a házunkban a gyerekeinkkel. Jelenleg működik, amit csinálunk. Igyekszünk kitalálni a karrierünket, és igyekszünk biztosítani, hogy gyermekeink a legjobb eredményt érjék el

– mondta Nicolette, aki a családi életet részesíti előnyben a randevúzással szemben.

Korán kezdték

Nicolette elmondta, hogy még 19 éves korában házasodtak össze és mindvégig férje volt a férfi az életében. Emiatt nem is igazán tudták felfedezni önmagukat és másokat sem. Felnőtt korában tudatosult benne, hogy leszbikus, de mindig félt a felszabadulástól, mivel Missouri konzervatív részén nőtt fel.

A családom határozottan konzervatív, középnyugatiak vagyunk, tehát nagyon „vidékiek”. Nem igazán volt terem melegnek lenni, amikor felnőttem. A lelkem mélyén ezen gondolkodtam, és megrémültem. De ahogy idősödtem, úgy éreztem, hogy ekkora súly van a mellkasomon. Tudtam, hogy valamit ki kell találnom

– árulta el.
Felidézve a beszélgetésüket, amikor elmondta Ryannek, Nicolette azt mondta, hogy nehéz volt, de igyekezett inkább nem köntörfalazni és Ryan azt mondta, hogy „rendben, ez klassz, a nők nagyszerűek”.
Ryan kezdettől fogva támogatta Nicolette-et, még azt is állította, hogy látta a jeleit annak, hogy meleg, mielőtt elmondta volna neki – hozzátette, hogy a saját családja is igazán támogató.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet