Egy férfi meglátogatott egy elhagyott texasi kórházat, amely állítólag az egyik legkísértetesebb hely a világon, majd hátborzongató suttogásokat és hangos durranásokat hallott és elmenekült a helyszínről.

Paranormális jelenségek

A brit fotós Kentből sötét turisztikai úton járt Amerikában, amikor meglátogatta a texasi Yorktown Memorial Hospital-t, amely rehabilitációs központként szolgált a kábítószer- és alkoholfogyasztástól szenvedők számára – közölte a Daily Star.

Hatborzongato-Kisertethaz-Texasi-Korhaz-Felician-Sisters
/ Fotó: Swns
A kórházat 1950-ben egy katolikus csoport, a Felician Sisters alapította, majd mintegy 30 évnyi szolgálat után végül 1980-ban bezárták, és az épületet az izgalomra vágyók kivételével mindenki elhagyta. Azóta a kalandos szellemvadászok központja lett szerte a világon, és az ott járók beszélő babáktól a vörösen izzó szemekig mindenről beszámoltak már.
Hatborzongato-Kisertethaz-Texasi-Korhaz-Felician-Sisters-2
/ Fotó: Swns
A parajelenség-kutató fotói az intézmény különböző helyiségeit mutatják be, még a régi kórházi bútorokkal. Az épület körül félelmetes babák helyezkednek el, az egyik helyiséget pedig elhagyott játékok borítják.

Külön engedélyre volt szüksége

A férfi elárulta, hogy külön engedélyt kellet igényelnie, hogy bemehessen az elhagyatott kórházba, ahonnan aztán bizarr eseményekről számolt be.

Az ajtók becsapódtak, de szél lehetett. Az éjszaka közeledtével azt gondoltam, hogy emberek surrantak be, elkezdtem hallani suttogásokat és hangos csattanásokat fent és lent

– mesélte a fotós.
Hatborzongato-Kisertethaz-Texasi-Korhaz-Felician-Sisters-3
/ Fotó: Swns
Hozzátette, hogy a helynek történelme van, sokszor betörtek már ide és gyilkosságok is történtek, úgyhogy kérésre túrákat szerveztek a paranormális jelenségek rajongóinak. Ő már 16 éve kutatja az ehhez hasonló helyeket, de azt mondta ez volt a legfélelmetesebb.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet