Egy brit nő elárulta, hogy katolikus szülei nem voltak hajlandók elmenni az egyetemi diplomaátadójára, miután napokkal a ceremónia előtt rájöttek, hogy pornózik.

Nehezen, de megbékéltek vele

Scarlett Jones három évig dolgozott a diplomájáért, de a családja nélkül kellett átvennie nehezen megszerzett bizonyítványát. Ennek az az oka, hogy szigorúan vallásos szülei nemrég tudták meg, hogy szexmunkásként keresett pénzt, miközben a Sheffield Egyetemen tanult.

Erre úgy reagáltak, hogy megszakították a kapcsolatot a lányukkal, és nem mentek el a diplomaátadójára.
Hozzátette, hogy nem túl szép, de ez történt. Az emberek néha furcsák, de még mindig megvan a jogi diplomája. És egyáltalán nem bánta meg a pályaválasztást.

A szüleim nagyon megdöbbentek, amikor megtudták, és nem reagáltak jól. Nem jöttek, és több mint fél évig nem beszéltek velem. Szó szerint kizártak az életükből, ami őrültség. Aztán megtudták, mennyi pénzt keresek, és hirtelen újra érdeklődtek…

– nyilatkozta a 25 éves lány a Daily Starnak.

17 éves koráig Scarlett minden hétvégén templomba járt a szüleivel

Hitére gondolva elmondta, hogy mélyen vallásos volt és teljes mértékben abban a hitben volt, hogy megvárja a házasságot, mielőtt szexelne. Később filozófiát tanult és az egyetem sztriptízklubjában kezdett dolgozni, miután egy kurzustársa arra inspirálta, hogy fontolja meg a felnőtt-munkát. Mindez a OnlyFans-hez és a pornófilmek forgatásához vezetett – annak ellenére, hogy korábban csak két szexuális partnere volt.

"Talán azért, mert nagyon szigorú szüleim voltak, ez eleinte a lázadás egyik módja volt, de őszintén élveztem is, különösen a sztriptízklubban dolgozni, olyan nevető és szórakoztató környezet volt benne lenni” – kommentálta.
Mivel rengeteg pénzt keresett a szexmunkával, Scarlett jogi diploma megszerzése után főállású felnőtt szórakoztatóvá vált, már két ingatlana van és élvezi a pénz adta lehetőségeket. Ám azt mondta, hogy a pornó választása a törvény helyett még mindig tabutéma a családjában.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet