Követem Events Kazár Marianna kiállításával találkozhatunk Debrecenben

Kazár Marianna kiállításával találkozhatunk Debrecenben

Promóció
Promóció
- Advertisement -

Ha üdítő kedd esti programra, vizsgafelejtőre vagy csak szimplán kikapcsolódásra vágysz, a Cívisváros ezt mind meg is adja neked január 31-én Kazár Marianna festő kiállításmegnyitójába csomagolva, ahol a képek mellett a kortárs líra is nagy szerephez fog jutni.  

A rengeteg budapesti kiállítás mellett érdemes a vidéki nagyvárosokban is szétnézni a kulturális életet illetően. Nagyszerű művészek itt is akadnak, akárcsak tárlatmegnyitók, amelyek remek kikapcsolódást nyújtanak a kultúrára és művészetre érzékenyek számára. Debrecen, az ország második legnagyobb városa is tartogat számunkra egy ilyen lehetőséget január 31-én, az Incognito Clubban.

Kazár Marianna debreceni érdekeltségű festőművésznő már gyerekkora óta a festészet és a rajz megszállottja, melyet később hivatásának is választott. Lenyűgözte, és művészetére nagy hatást gyakorolt az avantgárd és Chagall munkássága, amely a képein is vissza-visszaköszön, akárcsak a természet, és a naturalista jegyek.

Kép címe: Harag (2016)

Az Álom a télben névre keresztelt kiállításnak a debreceni Incognito Club biztosítja a helyszínt, ahol a tájképeken, tengerparti képeken kívül misztikus témájú festményeket is megcsodálhatunk. Az akrillal készült vászonfestmények különlegessége, hogy semmiféle irányzathoz nem sorolhatóak határozottan, valamint a boldogság és a szépség esztétikuma kap kitüntetett figyelmet.

A kiállítást Kozák Viktor Csaba nyitja majd meg, és egy pohár bor kíséretében akár verseket is hallgathatunk különböző debreceni kortárs költőktől.

Az eseményre a belépés mindenki számára ingyenes.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. január 31. – 19 óra

Helyszín: Incognito Club, Debrecen

Jegy: Ingyenes

Címlapfotó: az esemény hivatalos Facebook-oldala.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3