A Karib-tenger kalózai-széria sztárja, Keira Knightley a Chanel Connects podcast-csatornának adott interjúja során mondta el, hogy nincs a szexjelenetek eljátszása ellen, csak azt nem férfi rendezők előtt akarja tenni.

Több intim jelenetet is eljátszott már karrierje során

Noha Keira Knightley az évek során több olyan jelenetet is forgatott, amelyben szex és meztelenség van – köztük a Vágy és vezeklés és a Colette  –, de elárulta, hogy a jövőben ez máshogy lesz.

Keire Knightley Filmek Szexjelenetek Karib Tenger Kalozai
Keire Knightley Oscar-Jelölt Színésznő / Fotó John Salangsang / Getty Images

Knightley a Chanel Connects podcast-műsorban elmondta, hogy nincs teljesen ellene az ilyen jelenetek forgatásának, de ha a férfiakról van szó, akkor igen” – szemlézte az interjút az Independent.

Keira Knightley csak női rendezőkkel hajlandó szexjelenetek forgatására

“Ez részben hiúság és egyben a férfi tekintet miatt is van. Ha olyan történetet készítenék, amely az anyaságról és a test elfogadásáról szól, akkor sajnálom, de úgy érzem, hogy annak egy női filmrendezővel kell rendelkeznie” – mondta Keira Knightley.

Kapcsolódó cikk

“Nem akarom, hogy olyan szörnyű szexjelenetek legyenek, amikben felajzottnak kell lenned és nyögnöd. Az ilyenek nem érdekelnek” – fűzte hozzá Knightley.

Kapcsolódó cikk

Az elmúlt években Hollywood elkezdte átértékelni a képernyőn megjelenő szexhez fűződő viszonyát. Az úgynevezett intimitás-koordinátorokat ma már mindenütt alkalmazzák a filmek és a sorozatok forgatásánál. Ők felelősek azért, hogy a színészeket ne kényszerítsék olyan dolgokra, amelyek kényelmetlenek a számukra.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet