Kézműves remix lemezzel jelentkezik Petruska

Petruska András a legutóbbi, Kapunyitó lemeze és készülő harmadik albuma közötti időszakra, mint egyfajta kísérleti időszakra tekint. Sőt, ezalatt a kincskereső utazás alatt az is belefér, hogy saját dalait fedezze fel újra. A Híd EP éppen ennek az újrafelfedezésnek az eredménye, mely bemutatója április 6-án, a Muzikumban lesz.

A Hovatovább koncertsorozat Petruska András, dalszerző  ihletkereső, játékos sorozata, a régi és az új lemez közötti izgalmas időszak, tele kísérletezgetéssel, ahol szabadon felpróbálhat más műfajokat, különféle zenekari felállásokat is. A sorozat első állomásán Oláh Dezsővel a jazz terepén kirándult, a soron következő koncerten pedig a Csík zenekarból ismert Kunos Tamás brácsajátékával egészülnek ki a már jól ismert dalok, hiszen ahogy Petruska vallja: hagyományos hangszerek nélkül is lehet rock and rollt csinálni.

A mostani fellépés ráadásul egyben EP bemutató is lesz, itt debütál a Kapunyitó és a készülő harmadik nagylemez közt megjelenő Híd EP, ami egy játékos kísérletezés régi és új szerzeményekkel.

Hiszen egy dal – akárcsak egy történet – még azután is tud alakulni, új formákat felvenni, hogy az elvileg egyszer már bejárta saját útját a megszületéstől a lemezre kerülésen át egészen addig, hogy a közönség megismerte és megszerette.

Petruska András – Szent Gellért tér (hivatalos / official video)

Petruska András – Szent Gellért tér Töltsd le vagy hallgasd meg a dalt és a Metropolita lemezt itt: iTunes: http://bit.ly/METROPOLITAiTunes Deezer: http://bi…

A Híd a meglévő alkotásokkal játszik, egyfajta kézműves remix lemez, ami – ahogy a neve is utal rá – átvezet a múlt és a jövő között. 

#facebook | #spotify

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. április 6., 20: 30

Helyszín: Muzikum Klub és Bisztró, Budapest

Jegyár: 2. 000 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból