"A nézése, meg a járása, előre menjünk, ne hátra!" – írta Orbán Viktor a Facebook-oldalán.

Épp egy héttel ezelőtt Persze, hogy szavazok! címmel indított reklámkampányt az RTL Magyarország, amihez az elmúlt napokban számos, a tévképernyőkről, illetve a magyar művészeti életből jól ismert arc, köztük Csonka András, Sebestyén Balázs, az RTL Klub híradósai, Nótár Mary, illetve Kis Grófo is csatlakozott – vette észre a 24.hu.

Utóbbi, a 29 éves Kis Grófo elmondta, hogy “nagyon fontos az, hogy milyen országban élünk és kik képviselik ezt az országot.” 

Hozzátette: “Négyévente mindenkinek van lehetősége és esélye arra, hogy tegyen egy X-et.” Most mindenki tegye meg, illetve négyévente újra menjen el és tegye meg.”

Kis Grófó úgy véli, a 2022-es parlamenti választás “sorsdöntő is lehet akár”, illetve “ahogy teltek az évek, tudatosult bennem az, hogy mennyire is fontos az, hogy az ember elmenjen, és igenis szavazzon.”

Az RTL vidójában még nem foglalt állást pártok mellett a mulatós énekes, ám néhány nappal később nem késlekedett.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök Facebook-oldalán jelent meg egy, korábban a zenésszel a Várban készített közös fotója.

Kis Grófo hétfőn egyébként Jász-Nagykun-Szolnok megye 1. számú választókerületének képviselője, a Fidesz színeiben újra harcba szálló Dr. Kállai Mária mellett állt ki, tavaly ősszel pedig Szijjártó Péter vele fokozta a hangulatot.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.